|  18-02-10, 02:54 | # 1 | 
| הוסטסניון | 

מצב GUI בלינוקס
			 היי יש לי שאלה אם יש לי שרת (לינוקס כמובן עם רוט) ואני רוצה להתחבר אליו בצורה גרפית ולא פקודתית יענו כמו VNC איך אפשר לעשות ? אשמח לאיזה מדריך בבקשה לא לשלוח אותי לגוגל כי מה שמצאתי לא עבד לי תודה לעוזר | 
|   | 
|  18-02-10, 05:38 | # 2 | |
| I am root | ציטוט: 
 אלה בדיוק עם VNC. תתקין דרך YUM ממשק גראפי שאתה אוהב ( xfce למשל ) ו VNC , ותגדיר את ה VNC, ותתחבר. אגב! , אני ממש לא ממליץ להתחבר כ root עם VNC, עדיף לך לפתוח משתמש נפרד ולהשתמש בו כשולחן עבודה שלך, ולא לעבוד על המשתמש root . | |
|   | 
|  18-02-10, 06:02 | # 3 | 
| אושיית הוסטינג | קוד: yum install vncserver fluxbox /usr/sbin/adduser gui su gui mkdir .vnc cd .vnc echo fluxbox > xstartup chmod +x xstartup /usr/bin/vncpasswd /usr/bin/vncserver :1 לאחר מכן, התחבר דרך VNC VIEWER, לכתובת x.x.x.x:1 זו ההגדרה הכי פשוטה לשרת אחד, אפשר להגדיר עוד המון דברים, לבנות פאנל ניהול, להגדיר הצפנה(דרך SSH), רזולוציה, פתיחה אוטומטית עם יצירת משתמש חדש ועוד. 
				__________________ אבי | 
|   | 
|  18-02-10, 07:56 | # 4 | 
| הוסטסניון | תודה לשניכם ! עשיתי ככה ומופיע חלון שחור בלבד מה אפשר לעשות ? | 
|   | 
|  18-02-10, 09:21 | # 5 | 
| אושיית הוסטינג | קוד: cat "/home/gui/.vnc/localhost.localdomain:1.log" תרשום את הפלט כאן(ובמידה ומדובר במגילה[כנראה], תעלה את הקובץ לרשת). 
				__________________ אבי | 
|   | 
|  19-02-10, 03:54 | # 6 | 
| הוסטסניון | אוקי הצלחתי ואני רואה תדסקטופ אבל איך אני מוסיף נגיד דפדפן וכל זה ? או שזה רק צפיה ? איך אני שולט על זה ? אה וכמובן תודה ! | 
|   | 
|  19-02-10, 05:16 | # 7 | 
| I am root | yum install firefox | 
|   | 
|  19-02-10, 23:28 | # 8 | 
| הוסטסניון | לא הבנת אותי אני מתכוון איך נגיד בלינוקס עכשיו אני רוצה שיהיה אייקון של פיירפוקס או אתה יודע להוריד לשולחן העבודה משהו ולהתקין ? ואל תשכח שזה לא משתמש רוט אז הyum install firefox לא יעבוד | 
|   | 
|  19-02-10, 23:54 | # 9 | 
| אושיית הוסטינג |   אז תתקין דרך הרוט/תבקש מהרוט להתקין,  לגבי איך מפעילים, לחצן ימני, ובוחרים ב-FF בתפריט 
				__________________ אבי | 
|   | 
|  19-02-10, 23:59 | # 10 | 
| הוסטסניון | זהו שהוא לא מופיע לי בתפריט התכנתי ועובד לי רק אם אני מוריד TAR .. ואז אני נכנס לתיקיה של פיירפוקס אחרי שחילצתי ופותח אבל זה בפקודות וזה מעצבן חחח | 
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |