הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 23-11-05, 21:19   # 31
A2x
חבר בקהילה

מיני פרופיל

A2x לא מחובר  

יאיר: D: צחק צחק{=
כול עוד יש לך את האפשרות הזאת,נצל אותה כמה שיותר.
ודרך אגב אני לא אח שלך, בעעעע קוף ****

Last edited by A2x; 23-11-05 at 21:21..

ישן 23-11-05, 21:22   # 32
Voll'2
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Voll'2 לא מחובר  

חלס לפול על יאיר ..
90 אחוז מי "החברות " בהוסטס מכרו פה סיזי פרוץ.
זה שליאיר יש את ההכי הרבה לקוחות לשרתי משחק,זה לא אומר שכולם פה צריכים לפול עליו.
מתוך 40 לקוחות שיש לו(אם אני לא טועה)בתוך 2 -3 לא יסתדרו איתו.
בקיצור..תירדו מי הבנאדם.

=]
משה
פלאפון:0502456766

ישן 23-11-05, 22:24   # 33
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A2x
בעעעעע
מעצבן זה שאני לא יכול ליפנות למשטרה
לפי שקנית ההיית צריך לחשוב קצת ,

ישן 25-11-05, 01:51   # 34
TamiR21
משתמש בעל גישה מוגבלת

מיני פרופיל

TamiR21 לא מחובר  

בנאדם לא משו היאיר הזה.

ישן 25-11-05, 02:13   # 35
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A.Digitekk
זה שליאיר יש את ההכי הרבה לקוחות לשרתי משחק,זה לא אומר שכולם פה צריכים לפול עליו.
הלו הלו, נא לדייק. אני חושב שיש לנו (לביסייטס) הרבה יותר שרתי משחק, כך שזה לא נכון להגיד שליאיר יש את הכי הרבה לקוחות לשרתי משחק.

לגבי נושא החזר הכסף, ואני לא מתייחס ליאיר ספציפית, אלא בכלל לנושא הזה :
ה"חברות" ידעו (וידעו היטב, כפי שניתן לראות אם תעשה כמה חיפושים באשכולות בפורום הזה) שהן מפרות את החוק במכירת שרתי המשחק הפרוצים.

נכון, גם אותם ילדים ידעו. אבל אל תשווה את עמדת הכח והידע של ה"חברות", שבעליהן בגירים בחלקם (מעל גיל 18), בוגרים מספיק על-מנת לנהל עסק, ומנוסים בשוק זה, לבין ילדים שאצלם ההבחנה בין "פרוץ" ו"לא פרוץ" היא הבחנה מעומעמת (כמו שהיא היתה אצל כולנו בגילם).

אני חושב שברור לכולם כאן מה היה פוסק בית משפט בנושא הזה. כל ההסתמכות הזאת על כך שמדובר בסכומים קטנים שאותם ילדים לא יתבעו את ה"חברות" האלה היא הסתמכות שעושק ביסודה - כלומר המשך ניצול הפרשי הכוחות בין הצדדים (אחד בעל עסק שמודע היטב לכוחו, והשני ילד ששילם מכספו המועט עבור שרת משחק).

סיכום : להגיד במקרה כזה "הילדים גם אשמים" זאת טענה מגוחכת. אתם באמת משווים את הידע שאמור להיות לילד בן 12 שקונה שרת משחק, ולעסק שקונה מחשבים בעשרות אלפי שקלים, מודע היטב לאותם חוקים, ומציג עצמו כחברה לכל דבר?

לא להחזיר את הכסף בטענה של "רעם ביום סגריר" זה גם דבר תמוה. הרי כבר כמה חודשים אנחנו מנהלים כאן דיונים ומראים עד כמה זה לא חוקי להריץ את השרתים האלה, ופתאום כשקורה משהו בנושא, לזעוק "פתאום הד ארצי סגרה לנו את השרתים, לא יכולנו לדעת שזה יקרה" זאת היתממות.

אני אומר : ידעתם, העדפתם להמשיך למכור את המוצרים הלא חוקיים, ועכשיו אתם מטילים את האחריות על ילדים בני 12.

ישן 25-11-05, 02:24   # 36
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Kuchi

Kuchi לא מחובר  

YogevS אתה הסנגור של יאיר ?
לא כי ככה זה נראה לי בכל זאת אחללה עבודה
ושתדע שבגלל שיאיר מכר לו שרת פרוץ אז זה יאיר שאשם למה ?
כמו הדוגמא שלך עם סמים ? למסומם לא יעשו כלום הוא יכול להגיד שהוא קנה את זה לשימוש עצמי ולא למכירה !
את המוכר ? יזיינו מה שיוצא שהמוכר יאיר ? אז ...
אז אל תאשים תלקוח ! למה ?? כי יאיר רוצה כסף כמו כל בעל חברה אז את הכסף שלו הוא עשה אז אני חושב שבגלל שהלקוח נדפק מזה מגיע לו כן אבל בכל זאת זה לא שתגיד שבתנאי שימוש של יאיר כתוב שבמקרה ויסגרו השרתים אין החזר כספי או פיצוי נכון ? מה שאומר שאותו לקוח יכול לתבוע את יאיר מבלי שהלקוח יואשם למה ? ככה :X
בקיצור אני הסנגור של הלקוח אחללה עבודה !

ישן 25-11-05, 04:20   # 37
LinuxServ
חבר וותיק

LinuxServ's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LinuxServ שלח הודעה באמצעות MSN אל LinuxServ Send a message via Skype™ to LinuxServ

LinuxServ לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
הלו הלו, נא לדייק. אני חושב שיש לנו (לביסייטס) הרבה יותר שרתי משחק, כך שזה לא נכון להגיד שליאיר יש את הכי הרבה לקוחות לשרתי משחק.

לגבי נושא החזר הכסף, ואני לא מתייחס ליאיר ספציפית, אלא בכלל לנושא הזה :
ה"חברות" ידעו (וידעו היטב, כפי שניתן לראות אם תעשה כמה חיפושים באשכולות בפורום הזה) שהן מפרות את החוק במכירת שרתי המשחק הפרוצים.

נכון, גם אותם ילדים ידעו. אבל אל תשווה את עמדת הכח והידע של ה"חברות", שבעליהן בגירים בחלקם (מעל גיל 18), בוגרים מספיק על-מנת לנהל עסק, ומנוסים בשוק זה, לבין ילדים שאצלם ההבחנה בין "פרוץ" ו"לא פרוץ" היא הבחנה מעומעמת (כמו שהיא היתה אצל כולנו בגילם).

אני חושב שברור לכולם כאן מה היה פוסק בית משפט בנושא הזה. כל ההסתמכות הזאת על כך שמדובר בסכומים קטנים שאותם ילדים לא יתבעו את ה"חברות" האלה היא הסתמכות שעושק ביסודה - כלומר המשך ניצול הפרשי הכוחות בין הצדדים (אחד בעל עסק שמודע היטב לכוחו, והשני ילד ששילם מכספו המועט עבור שרת משחק).

סיכום : להגיד במקרה כזה "הילדים גם אשמים" זאת טענה מגוחכת. אתם באמת משווים את הידע שאמור להיות לילד בן 12 שקונה שרת משחק, ולעסק שקונה מחשבים בעשרות אלפי שקלים, מודע היטב לאותם חוקים, ומציג עצמו כחברה לכל דבר?

לא להחזיר את הכסף בטענה של "רעם ביום סגריר" זה גם דבר תמוה. הרי כבר כמה חודשים אנחנו מנהלים כאן דיונים ומראים עד כמה זה לא חוקי להריץ את השרתים האלה, ופתאום כשקורה משהו בנושא, לזעוק "פתאום הד ארצי סגרה לנו את השרתים, לא יכולנו לדעת שזה יקרה" זאת היתממות.

אני אומר : ידעתם, העדפתם להמשיך למכור את המוצרים הלא חוקיים, ועכשיו אתם מטילים את האחריות על ילדים בני 12.
בני ,אתה כישרון מבוזבז לך תהיה עורך דין

ישן 25-11-05, 04:23   # 38
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי LinuxServ
בני ,אתה כישרון מבוזבז לך תהיה עורך דין
תודה

ישן 25-11-05, 11:04   # 39
חבר2
משתמש בעל גישה מוגבלת

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חבר2 שלח הודעה באמצעות MSN אל חבר2 Send a message via Skype™ to חבר2

חבר2 לא מחובר  

בעיקון נכון תמיד יש את הלקוחות האלה אבל מה הבעייה יאיר להביא לו חלק מהסכום שמגיעה לו לפי ימים או שרת משחק במשחק אחר אני לא מבין?

ישן 25-11-05, 12:16   # 40
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

מה אני יגיד לכם ?

יהיה טוב .. בעזרת השם ..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום