|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
כל הכבוד אסף..
בן אדם תותח.. אני לקחתי על עצמי שתמיד, אבל תמיד שדופקים בדלת איזה ארגון ומבקשים צדקה אני מארגן להם 10 שקל מאיזה קופה בבית או מהכסף שלי אם יש לי.. לא שולח אותם בידיים ריקות. כל הכבוד עשית מעשה נפלא
# 2 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
רק 10% מהמתרימים מדלת לדלת הם לאוכלוסייה בסיכון. וכ50% מהתקציב שלהם הולך על "ניהול שוטף"
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שזה בעצם ארגון ל"התרמה לנפגעי סמים" ומה שהם עושים זה - 30% נותנים למתרים, ועוד איזה 50 אחוז כמו שאתה אומר באמת לניהול שוטף אני לא מדבר על אלה.. אלה רמאים אני מדבר על החברות כמו "הוועד העולמי" וכל מיני כאלה שיותר שכיחים, וארגוני צדקה מוכרים, שהם אני יודע שנותנים 100% למטרה..
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ניהול שוטף? לפי מיטב ידעתי מסנג'רים ילדים בחינם שירוצו בשכונות ויאספו כסף לא ככה?
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תראו את דוגמת האיטי - התקשורת יצאה משם, וכולם כבר שכחו... מאוד קשה בימינו לעשות שינוי באמת משמעותי.. במיוחד אם אתה מ-"פשוטי העם" |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|