|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
תרגיש טוב זה הדבר הכי חשוב מעל הכל
|
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני פשוט כתבתי את ההודעה הזאת בהודעות מבקרים (http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=5630) אני כותב שם סתם דברים זה כמו בלוג קטן כזה. ואז החלטתי לפרסם את האשכול והעתקתי משם. כי לא היה לי כוח לכתוב וגם הייתי מקוצר בזמן. כי הייתי צריך ללכת לצילום. מקווה שיסלחו לי על הנוסח אך לא כל יום בן אדם חולה בדלקת ריאות חמורה. נ.ב. אומרים שביום ראשון יוציאו לי את הנכז, ויוכלו לשחרר אותי ליום למחרת או יום שלישי. ![]() |
|
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
תרגיש טוב.
חבר חדש
|
רק בריאות.
עסק רשום [?]
|
אני מאחל לך רפואה שלמה מכל הלב,
תחלים ותחזור למציב בריאותי תקין, קח עוד כמה ימי מנוחה ואז תחזור לעסקים, בריאות זה מעל הכל, תרגיש טוב אחי.. אם אתה צריך טיפה עזרה בניהול עד שתצא מהבית חולים, אתה מוזמן לפנות אני יטפל כמה שאני יכול בלקוחות שלך עד שתחלים (כמובן ללא ששום תמורה מצידך) בריאות..
חבר מתקדם
|
תודה באמת לכולם,
חזרתי לבית ב18 לחודש, אני מרגיש הרבה יותר טוב אני הולך (עדיין לא יוצא החוצה, הנחיות הרופא) כאחד שעישן, אסור גם לעשן, החברים שבאים לבקר אומרים שנהייתי עצבני טיפה :X יכול להיות שהם צודקים, ב4 לחודש אני הולך לביקורת ונשאל את הרופא לגבי העישון, (קשה לזרוק את העישון, כשלא בדיוק רצית לזרוק) מי שרוצה לדעת איך אני והכל, אפשר לראות בתוך המשתמש שלי להיכנס ואני יכתוב שם >< לילה טוב. (נ.ב, אפשר לסגור את הנושא הזה) |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|