הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 10-01-10, 20:36   # 7
yonatan
I am root
דירוג מסחר: (0)

yonatan's Avatar

מיני פרופיל

yonatan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shay Falador צפה בהודעה
במילים אחרות הבקשה עוברת בסופו של דבר דרך כל השרתים עם הNS, עד שהיא מוצאת את זה שזה באמת עליו. תקן אותי אם אני טועה.

שוב תודה!
בערך ...
בחיים האמיתיים מה שקורה זה שפעם ראשונה שאתה ניגש לכתובת , המחשב שלך בודק בשרתי DNS של הספק שלך , שלומדים את זה מהשרתים של החברת אחסון שלך ומחזירים תשובה לספק שלך שעונה למחשב שלך, לאחר מכן המחשב שלך האישי מאחסן את המידע באופן לוקלי ( עד שאתה מפעיל מחדש\ מתחבר מחדש ) , ככה שהבדיקה נעשית רק פעם אחת מול השרתים של האחסון.
שאר הבדיקות יעשו מול השרתים של הספקית שלך או מול המחשב האישי שלך, שיכילו את התשובה לשאלה עבורך.
הספקיות אינטרנט שומרות "עותק" ב CACHE של השרת שלהם שמכיל את הערכים, על מנת לצמצם בתעבורה ולענות לך יותר מהר על שאילתות DNS.

זמן אגירת המידע אצל הספקיות נקבע על ידי הערך TTL שקיים בשרת ה DNS של השרת אחסון שלך...

מבלבל? כן ... ככה עובד DNS.

לא פעם אני נתקל באנשים ששואלים:
" רגע למה האתר שלי לא עובד אבל הפנתי DNS לפני יום כבר " ,
והתשובה לשאלה היא שהמחשב האישי \ ספק האינטרנט של אותו אדם לא רענן את הרשומות ( על סמך ערך ה TTL של השרת DNS שאחראי לכתובת כנגד השרתים של הספק המקומי שלו).

יש עוד גורמים בדרך ( שרתי שורש , ושרתי מטמון נוספים שמכילים את הערכים של הכתובות ), אבל זה לא רלוונטי לשאלה שלך.

הנה הסבר קצר באנגלית,
http://www.itsyourip.com/dns/how-dns-query-work/

Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום