|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
![]() סליחה שלא הבהרתי מה זה 500 רשומות.
StatCounter מקצה לך מקום ל 500 רשומות לכל אתר, ברגע שתעברו אותם, עדיין הסטטיסטיקות יעבדו אך הישנות ימחקו כדי לפנות מקום לחדשות. לדוגמא: אם הגעתם ל 500 רשומות, בסטטיסטיקה הבאה, הסטטיסטיקה הישנה ביותר תימחק כדי לפנות מקום לחדשה. (לא ימחקו כל ה 500 רשומות רק הישנה ביותר) אני מאוד מרוצה מהם!!! מי שרוצה להשתמש בשירות שלהם באופן מלא מעבר ל 500 רשומות צריך לשלם. (כדי לראות לדוגמה שנה אחורה של סטטיסטיקות) מתאים לאתרים קטנים (עד 100 גולשים ביום באתר שלכם, לדעתי, תלוי בכמות צפיות הדפים) היתרון מעקב אינדיבידואלי אחר כל גולש, כדי לשפר ולהבין בדיוק מה אהבו הגולשים באתר שלכם. נבירה בפינצטה אחר התעבורה דף אחר דף. פרט חשוב נוסף, ניתן לפתוח סטטיסטיקות לכמה אתרים. (כל אתר יוכל להכיל 500 רשומות) אני משתמש בהם ל 14 אתרים של לקוחותי בבניית אתרים. למסות גדולות של תעבורה ואופציות נרחבות הרבה יותר, כמובן Google Analytics עושה עבודה מצויינת. אשמח לענות על עוד שאלות מנסיוני האישי. ולשמוע הצעות מנסיונכם גם כן. אני מכיר עוד כמה ואפילו אחת נוספת מדהימה. (בפעם הבאה.......) בהצלחה לכולם. בברכה, בניית אתרים דינאמיים מורכבים עם מערכת ניהול תוכן - ספירליק.
# 12 |
חבר מתקדם
|
שאלתי אם רואים את המונה? או שזה קוד שהגולשים לא רואים..?
![]() |
# 13 |
חבר חדש
|
ניתן לבחור אם רוצים לראות את המונה או לא
תנסה, ההרשמה קצרה ובחינם. (אני לא ירוויח מזה כלום, לא להתעצל..........)
תוכל לבחור אם רואים את המונה או לא. בדוק אצלי באתר בניית אתרים. תיווכח בעצמך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|