|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אני הזמנתי יותר מ 20 גם גדולים וגם קטנים..
וזה פעם ראשונה שזה קורה לי. והסתכלתי והיו לו מעל 50 פידבקים טובים.. בכל מקרה יש מישהו שמבין בעניין יותר ? |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
אין מה להבין פה..
תפתח דיפוסיט ותגיד שהוא רמאי והוא שלח קופסא ריקה |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
שלחתי..
עכשיו הוא הגיב והוא רשם שהחבילה שקלה 8.9 oz והחבילה הגיע אצלי עם דבק באחד הצדדים מה הסיכוי שהדואר גנבו את התכולה? ומה אפשר לעשות בנידון? Last edited by Sagi; 10-12-09 at 20:24.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אתה קנית ממנו IPHONE ?
|
![]() |
![]() |
# 15 |
עסק רשום [?]
|
צריך להיות רשום על המדבקה את המשקל שלה
לפחוט אם זאת חברה טובה בקשר לחברה שמביאה דואר עדיף להוציא כמה שקלים ולהיות בטוח שהחברה כמו FEDEX וכדומה תביא לך את זה ולא תגנוב מוצרים בדואר קורה הרבה פעמים שגונבים מוצרים יקרים ממשקל קטן כגון איפון בטח חשבו שזה עובד והוציאו וסגרו אני כמעט בטוח שעשו את זה בארץ ואם זה הבן אדם הזה ויש לו מלא פידבקים אני בטוח שהוא לא ימכור עקיצה על 30 $ אבל כמו כן מי יודע בשביל שיהרסו לו את הפידבקים |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
בדקתי רשום 12$ לא רשם משקל
מה המחיר לחבילה מארצות הברית לארץ במשקל של 8.9OZ יש לכם מושג? והפיפל החזיר לי משהו כזה: Seller escalated this dispute to a Claim. מה זה אומר? |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
כנראה שהוא דובר אמת. קיבלתי הרבה חבילות מארה"ב (קרובי משפחה , חברים, קניות וכ'ו) ו 8.9 oz זה משהו כמו 200 ומשהו גרם וזה המחיר למשלוח דבר דואר בארה"ב. --------------- מי שאמר פה שהדואר גנבים צודק, לא מזמן גנבו לי בושם בדואר . ועוד כמה מעטפות עם כל מינה גאצטי'ם .. מה שמצחיק שהם שולחים לך מכתב דואר רשום ואתה הולך לסניף הם מחפשים ואומרים שאין את זה פה.. אז כאילו איך אני מקבל את המכתב , אם אין את זה? פשוט חבורה של גנבים יושבים שם |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
עכשיו אני כמעט בטוח שאחד השליחים גנב את התכולה..
בדקתי טוב טוב ועל החבילה רשום תמשקל 8OZ .. מה אפשר לעשות בנידון??למי עלי לפנות? |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
פניות הציבור 1-599-500-171 http://www.israelpost.co.il/postques...nform?Openform |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|