![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שאלות חשובות ,העוזר יתברך :)
שלום לכולם
![]() אני צריך עזרה ושתנסו לעזור לי ,כול אחד שינסה יתברך כי אני רק רוצה להבין קצת יותר. 1. האם אני יכול לפתוח למשתמש בשרת [מערכת LINUX] משתמש/גישת FTP דרך פקודות ? [בלי CPANEL/DA] או שאני צריך להוריד תוכנה שתשמש כשרת FTP. 3. כמה בערך עולה רישיון למערכת LINUX 2.שאלה חשובה מאוד בשבילי, רכשתי שרת יעודי,למטרת הרצת שרתי משחק ושרתי רדיו. עכשיו אני הולך לספק אינטרנט כדי לאחסן את השרת בחוות השרתים,אני רוכש איפי,פס רוחב,אבטחה מסוימת/פיירפול חיצוני [אם אתם רוצים לתקן אותי בבקשה רק בצורה שלא תפגע אלא תלמד אותי] ראיתי משהו שפירסם דיון ובו זה הגיע ל 1000 +שח, האם במקרה שלי זה יגיע למחיר כזה? אם קניתי פיירפול/איפי/יש תקלה/ תוכנה לשליטה מרחוק האם הם אחרים לתקן/לסדר את זה והאם הם עושים התקנה בעצמם של פיירול,האיפי בשרת,תוכנה לשליטה מרחוק אם בכלל הם מספקים או שאת הכול אני פשוט צריך לעשות בעצמי לאחר שקניתי?. אולי יש כמה דברים ששכחתי , כול אחד מוזמן לעזור לי ואני מאוד יודה ויעריך את העזרה שלו |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
התקנת מערכת לינוקס על שרת
למטרת שרתי משחק ושרתי רדיו אינה עולה כסף, אלא מפורסמת בצורה חינמית וגם ההתקנה שלה חינמית . כך שרישיון אתה לא צריך מה שכן אני חושב שיש גירסאות שאתה זקוק לרישיון . השאלה עם האיכסון שרת, כדי לאכסן את השרת והריץ שרתי משחק בטווח נורמאלי ללא פינגים בשרת תוכל להריץ משו כמו 10 - 12 שרתים עם קו של 10mbit [משתנה משרת לשרת] ללא פינגים שעולה לך משו כמו 350 - 400 ש'ח לקו, תלוי איזה מארז לשרת יש לך וכו .. [בחודש] הוספת פאיירוואל עולה בתוספת תשלום [בחודש] הקצאת כתובות אייפי ע"י הספק שלך תעלה לך גם בתוספת תשלום אלא אם כן בא לו לתת לך . [בחודש] העסק של רק החזקת השרת בחווה יכול להגיע לך בכיף ל 700 ש'ח. [בחודש] וברור שהם מתקנים תקלות מרחוק כמעט את רובן חוץ ממה שקשור לשרת באופן פיזי, זה ניקרא "ניטור 24" בעל השרת, בעל הקו יכול להיכנס בכול רגע נתון לשרת שלך ידע = זמן = כסף . אל תתחיל עם שרת יעודי ותלך "לבזבז" 700 ש'ח בחודש על התלמדות ![]() המשך יום נעים . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|