![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קוד קבוע במקום מסויים באתר
שלום רב
אני רוצה לעשות את הדבר הבא יש לי דומיין מסויים ולמתמשים שלי יש אופציה לפתוח בו סאב דומיינים לדוגמא הדומיין שלי www.x.co.il משתמשים פותחים דומיינים כגון www.ddd.x.co.il www.sas.x.co.il וכו' אני רוצה שברגע שהם פותחים את הסאב דומיין יהיה קוד אוטומטי של HTML (למטה או למעלה לא החלטתי עוד) שיופיע בכל העמודים(ורק בסאב דומיינים) כמה שאלות: 1)איך עושים את זה? 2) מבחינת תקינות XHTML איך אפשר לעשות את זה? כיוון שאם אני יגרום לקוד להופיע בתחתית הדף לאחר סגירת ה HTML זה יהווה עבירה על XHTML ואני רוצה שהדפים יהיו תקינים! תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הבנתי שזה mod_layout
סבבה אני יחפש עליו מידע אבל מה לגבי השאלה השניה,נגיד והצלחתי לשתול למטה/למעלה את הקוד שאני רוצה, זה יהפוך את העמוד ללא תיקני..תודה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יש פה מידע אודות התוסף + הוראות התקנה: http://www.codim.co.il/2009/07/02/%D...A%D7%99-linux/ מבחינת התקניות זה בעייתי יותר ואני לא התעסקתי בעניין הזה - לכן לא אוכל לעזור לך בשאלה הזו. בהצלחה!
![]() מחלקת מכירות - sales [at] scolpy.net מחלקת תמיכה - support [at] scolpy.net בניית אתרי וורדפרס | אחסון אתרים | מערכת לקוחות Last edited by Scolpy; 27-11-09 at 11:46.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן את זה מצאתי
חסר לי רק התקינות אם אני שם את הקוד |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה IFRAME , אין פתרון בנוגע לתקינות.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
או שאולי יש פיתרון אחר חוץ מהמוד הזה,קובץ שירוץ ברמת הרסיילר (אני מנהל רסיילר) ויוכל לעשות את זה בצורה יעילה ותקינה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|