|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
עסק רשום [?]
|
אתה צריך לפנות לבנקאי, לא לויזה.
אתה מבקש ביצוע תשלום חד פעמי על סכום מדויק (שאתה אומר לבנקאי מראש) והוא מתקשר לויזה ומבקש אישור. אין כל סיבה שלא יאשרו כל עוד הבנקאי מתקשר מאחר והוא מבצע אימות נתונים ישירות מול חשבון הבנק שלך - היתרה בחשבונך. תוך 15 דקות מאישור הבקשה אתה יכול לבצע את אותה עסקה חד פעמית על הסכום שדובר. מניסיון. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
יש אופצייה.
תמשוך את הכסף למזומן ותפקיד אותו בדואר דרך הכרטיס מסטרכארד אנונימי שלהם. הוא כרטיס שלא מוגבל בסכום (עד שנגמר הכסף שהפקדת) https://www.cal-online.co.il/he-IL/C...s/welcome.aspx |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
לא נראה לי שהבנתם, אם היה לי את כל הסכום במזומן אני מאמין שלא הייתה בעיה,
הקטע הוא שאני מסתמך על המשכורת הצבאית שלי, שככה הסכום הזה ירד ממנה בכל חודש. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אז רד מעניין..כי אם אתה הולך לקנות מרשת ולא חנות פרטית הם לא יקבלו גם את הצ'קים שלך..
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
תבקש מההורים שלך או מהאחים הגדולים שלך(אם יש לך) או ממישהו מבוגר שאתה סומך עליו שיקנה לך את המוצר ואתה תפקיד לו את הכסף כל חודש
# 16 |
חבר מתקדם
|
קח הלוואה מהבנק (יצא לך עוד משהו של גג 100 שקל ריבית בסה"כ)
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הבנק לרוב לא ייתן לך להיות במינוס אם אין לך ערבונות, מסגרת אשראי (משכורת). זו קצת בעיה, במיוחד כשנכנס מתחילת השנה החוק של בנק ישראל. אם הוא לא ייתן לך הלוואה על בסיס הכנסה חודשית מהצבא, נסה לקחת מחברים או משפחה אם זה כל כך חשוב. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
מינוס אני לא אהיה יש לי משכורת צבאית.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מוכן להחליט, אם אין לך בחשבון 2500 ואתה הולך להוציא 2500. אז אין לך כיסוי ואתה כן תהיה במינוס.
זה שיש לך משכורת, ותכסה את המינוס בעוד שנה, זה לא נחשב שיש לך כיסוי. כמו שאמרו, או שתקח הלוואה, או שפשוט תחסוך עד שיהיה לך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|