![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
שלום רב.
נשמח להתאים לך את החבילה הבאה: שטח אחסון: 300 מגה. תעבורה: 30 ג'יגה. פאנל ניהול: DA. מחיר חודשי: 55 ש"ח לחודש. מחיר בהתחייבות ל 3 חודשים: 150 ש"ח. www.speeds.co.il בהצלחה !
חבר מתקדם
|
שלום רב ,
חברת GlobalServ ריסלר מותאם אישית : שטח אחסון - 500MB תעבורה - 40GB פאנל ניהול - DirectAdmin כמות תיבות אימייל - ללא הגבלה pop3/imap/smtp - כולל תמיכה ב : php,perl,cgi-bin מסדי נתונים : 5 FTP - ללא הגבלה דומיינים - 5 מחיר חודשי:50ש"ח בהתחייבות ל3 חודשים : 140 ש"ח *בתוספת 15 ש"ח בחודש תוכל לקבל חבילה גדולה יותר במידת הצורך עיין בקישור מטה : http://www.globalserv.co.il/reseller-linux.html חבילה מספר 1 . *תמיכה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע *3 ימי נסיון (במידת רכישה ימי הנסיון יחשבו כימי אחסון) *דרכי תשלום : העברה בנקאית , דואר , PayPal , כרטיס אשראי *גיבויים: 3 פעמים ביום הנשמרים למשך שבוע בשרת נפרד עד כ 100GB נשמח לראותך בין לקוחותינו בברכה , אור
Last edited by GlobalServ; 24-10-09 at 13:22.. |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אם אתה הולך להריץ עליו אתר אז למה אתה לוקח ריסלר ? במיוחד אם זה כזה משהו קטן , קח אחסון אתר לינוקס רגיל אם אתה מעוניין אני אשמח לתת לך הצעת מחיר
אחראי פורום
|
ציטוט:
בכל מקרה, חשבתי שיהיו מחירים זולים יותר - מה שניתן לי עכשיו שווה ערך לכמעט 1GB אחסון רגיל מבחינת המחיר, כאשר מה שאני מבקש זה הרבה פחות אחסון ותעבורה ובכל זאת המחיר הוא כזה. |
|
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
ריסיילר הוא יותר יקר מחבילת אחסון
מהיותו ריסיילר נותן לך יותר אפשריות כמו שרצית לחלק את האחסון לתת אחסונים ולנהל אותם עצמאית. במידה ואתה מעוניין יש לנו חבילות שונות באתר או פנה אלינו במייל לקבלה הצעה מותאמת אישית. www.drp.co.il |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אם זה עדיין אקטואלי נשמח למצוא לך פתרון יעיל ומקצועי במחיר שיתאים לך , צור קשר
|
|