|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
במקום ServerResponse.php תן שם של דף PHP שנמצא על השרת שלך שתפקידו הוא לקבל את הבקשה שנשלחה מהדף ששלח אותה. כדי שתלך על בטוח, הייתי ממליץ לך להשתמש בכתובת מלאה. לדוגמא, נגיד כתובת האתר שלך היא mydomain.co.il, אזי: http://www.mydomain.co.il/path/to/page.php את path/to/page.php תחליף כמובן בדף שמקבל את הבקשה. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תקן אותי אם אני טועה, עלי לשים <script> ובסוף לסגור אותו, נכון? בכל אופן, ניסיתי את הקוד שלך לפני הדיב ופתחתי קובץ ServerRespone.php, בו לא שמתי כלום. ברגע שעשיתי את זה, האתר מאבד את עיצובו, ואיך אומרים - מתהפך. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תבין, הבקשה שאתה שולח דרך הסקריפט JS זו בקשה עם המתודה GET או POST, ובמקרה שלך בחרנו בGET. השליחה הזו עובדת אותו הדבר כמו שליחה של טופס HTML, אתה שולח בקשה שמשתמשת במתודה GET או POST לדף מסויים בשרת והדף מסויים בשרת הזה אמור להחזיר תשובה. ככה גם פה. לכן, הדף ServerResponse.php (השם זה סתם שם, אתה יכול לבחור איזה שם של קובץ קיים שבא לך), אמור להחזיר תשובה לבקשה. אם שלחנו בקשת GET (שליחה של שאילתה מקושרת), אז בקוד הPHP שמחזיר את התשובה, אנחנו נשתמש במערך: $_GET שמכיל את כל הבקשות שנשלחו. אחרת, נשתמש ב$_POST. עוד פעם, אם אתה לא מתכנת אני לא יודע עד כמה זה עוזר, בכל-מקרה, אם המטרה שלך פה זה רק שיפתרו לך בעיות, אז אין לי כוח להמשיך לכתוב פה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|