הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-10-09, 15:25   # 1
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Slash צפה בהודעה
וואלה , וזה שהוא בא 4 פעמים בשבוע שורף את הזמן על שטויות , אתה מרגיש שהוא תורם למדינה ?
לתרום למדינה זה לא רק לבזבז 3 שנים מהחיים שלך , לתרום למדינה זה גם לעשות משהו ב3 שנים האלה .

יש יותר מידי אנשים שבאים 3 שנים כל בוקר כדי לשרוף את היום ואת הכסף של משלם המיסים .

אתה צודק , את העתודות של צה"ל אפשר לשלוח לעשות שירות לאומי , אבל את האנשים שמייצגים את ישראל יש לטפח .

לשחק בנבחרת , זה התנדבות , לא משלמים לך על זה .
תראה אני ואתה לא יכולים לדעת אם הוא תרם או לא,זה שהוא בא רק 4 פעמים בשבוע לכמה שעות זה לא אומר שהוא בא כדי לחלק שוקו ולחמנייה וללכת הביתה.
ושחקני הנבחרת לא מקבלים תשלום אתה בטוח?!
וסבבה מייצגים את המדינה צריך לטפח סבבה לגמרי,שיעשה את זה בהתנדבות ושלא ירוויח סכומים מטורפים. כי וואלה יש אנשים שמתגייסים לקרבי קורעים את התחת בשביל המדינה ולא ירוויחו אפילו חצי ממה שהוא עשה באותה תקופה. אז אני לא רואה כאן משהו שהוא פאייר.
ואתה יודע מה אותי גם מעניין למה לא מגייסים אותם כשהם פורשים מכדורגל,הם עדיין יכולים לתרום למדינה. גם אז יש להם פטור שהוא לא מוצדק.
ואנחנו לא מדברים כאן על אי ניצול טוב של כוח אדם,זה בכלל לא הנושא ולא רלוונטי. זה בעיה בפני עצמה שצריך לפתור,זה שיש בעיה אחת זה לא אומר שבעיה אחרת שיש זה בסדר.
  Reply With Quote
ישן 07-10-09, 16:07   # 2
Slash
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Slash לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
תראה אני ואתה לא יכולים לדעת אם הוא תרם או לא,זה שהוא בא רק 4 פעמים בשבוע לכמה שעות זה לא אומר שהוא בא כדי לחלק שוקו ולחמנייה וללכת הביתה.
ושחקני הנבחרת לא מקבלים תשלום אתה בטוח?!
וסבבה מייצגים את המדינה צריך לטפח סבבה לגמרי,שיעשה את זה בהתנדבות ושלא ירוויח סכומים מטורפים. כי וואלה יש אנשים שמתגייסים לקרבי קורעים את התחת בשביל המדינה ולא ירוויחו אפילו חצי ממה שהוא עשה באותה תקופה. אז אני לא רואה כאן משהו שהוא פאייר.
ואתה יודע מה אותי גם מעניין למה לא מגייסים אותם כשהם פורשים מכדורגל,הם עדיין יכולים לתרום למדינה. גם אז יש להם פטור שהוא לא מוצדק.
ואנחנו לא מדברים כאן על אי ניצול טוב של כוח אדם,זה בכלל לא הנושא ולא רלוונטי. זה בעיה בפני עצמה שצריך לפתור,זה שיש בעיה אחת זה לא אומר שבעיה אחרת שיש זה בסדר.
החשיבה שלך לא נכונה , אתה לא עושה צבא מהמטרה של רווח , אתה עושה צבא מתוך התנדבות .
זה שהלכת ונלחמת בסיירת לא אומר שאחר כך אתה צריך להרוויח יותר מג'ובניק בקריה , יש חיים ויש צבא , צריך לדעת להפריד .

צבא זה התנדבות , החיים זה בתשלום . משחק בנבחרת זה לא בתשלום , זה זכות וזה כבוד .
אני מבטיח לך שבתור ספורטאי מצטיין הוא אפילו לא היה מחלק שוקו , הוא היה מגיע ממלא נוכחות והולך לאימון ואתה הייתה משלם לו על האוטובוס , על המדים , על האוכל ואת ה350 שקל שהוא מקבל כל חודש .

דרך אגב אתה יכול להגיד שיש אנשים שהולכים לקרבי בזמן שחברים שלהם הולכים למודיעין , מעשירים את הידע שלהם בתחום רווחי , אוכלים אוכל טוב , לא רואים שטח ויוצאים לאזרחות עם משכורת פי 10 מחייל שהשתחרר לא מכבר ועובד במקצוע מועדף .

כל אחד והכישורים שלו בחיים , יש כאלה שטובים בכדורגל , יש כאלה שטובים במחשבים ויש כאלה שלא אז הם הולכים לקרבי .

Always account for variable change
  Reply With Quote
ישן 07-10-09, 16:46   # 3
NaFster
חבר וותיק

מיני פרופיל

NaFster לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Slash צפה בהודעה
החשיבה שלך לא נכונה , אתה לא עושה צבא מהמטרה של רווח , אתה עושה צבא מתוך התנדבות .
זה שהלכת ונלחמת בסיירת לא אומר שאחר כך אתה צריך להרוויח יותר מג'ובניק בקריה , יש חיים ויש צבא , צריך לדעת להפריד .

צבא זה התנדבות , החיים זה בתשלום . משחק בנבחרת זה לא בתשלום , זה זכות וזה כבוד .
אני מבטיח לך שבתור ספורטאי מצטיין הוא אפילו לא היה מחלק שוקו , הוא היה מגיע ממלא נוכחות והולך לאימון ואתה הייתה משלם לו על האוטובוס , על המדים , על האוכל ואת ה350 שקל שהוא מקבל כל חודש .

דרך אגב אתה יכול להגיד שיש אנשים שהולכים לקרבי בזמן שחברים שלהם הולכים למודיעין , מעשירים את הידע שלהם בתחום רווחי , אוכלים אוכל טוב , לא רואים שטח ויוצאים לאזרחות עם משכורת פי 10 מחייל שהשתחרר לא מכבר ועובד במקצוע מועדף .

כל אחד והכישורים שלו בחיים , יש כאלה שטובים בכדורגל , יש כאלה שטובים במחשבים ויש כאלה שלא אז הם הולכים לקרבי .

חח ויש גם כאלה שטובים במחשבים ומעדיפים ללכת לקרבי
(לפעמים בגלל פרופיל גבוהה ולפעמים בגלל העדפה עצמית)
בכל מקרה כל אחד שיתרום כמה שהוא יכול במה שהוא עושה בין אם זה בשטח כקרבי ובין אם זה כג'ובניק במודיעין - כי בתכלס אנחנו חייבים גם אותם..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום