|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אחסון אתרים ב SecureHost.co.il החל מ $3.99 לחודש
האחסון מתבצע על גבי שרתים מאובטחים באירופה עם מערכת הפעלה GNU/Linux. ניתן להזמין ישירות מאתר האחות שלנו beastserv.com דרך מערכת מאובטחת ב SSL ( הקליקו על הכפתור לחבילה שאתם רוצים לרכוש ). חבילת בסיס: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 1 גיגה תעבורה חודשית 500 גיגה 5 מסדי נתונים MYSQL אירוח שם מתחם* ללא התחייבות ! - מחיר חודשי $3.99 ![]() חבילת עסקים: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 10 גיגה תעבורה חודשית 1 טרה 2 כתובות IP פרטיות (DNS/SEO שליטה בדומיין וכו) מסדי נתונים MYSQL ללא הגבלה שמות מתחם* ללא הגבלה ללא התחייבות ! - מחיר חודשי $6.99 ![]() ![]() כל החבילות שלנו כוללות: פאנל ניהול DirectAdmin / Cpanel ( עברית \ אנגלית - לבחירתך ) מערכת התקנה אוטומטית למערכות מוכנות Installatron - התקנת מערכות מוכנות ב 2 קליקים ללא צורך בידע מוקדם. - למשל בלוג wordpress מערכת joomla , מערכת פורום , מערכת סקרים לאתר ועוד! רשימת תוכנות נתמכות http://www.securehost.co.il/addon.html (מתעדכן מפעם לפעם!) מערכת בניית אתרים עם בחירה של מעל ל-370 תבניות מוכנות לבניית אתר מקצועי. כל השרתים שלנו בעלי מערך דיסקים בשיטת RAID לייתירות וביצועים + מתבצע גיבוי יומי לשרת מרוחק לכל המערכות\אחסונים. *ניתן גם לרכוש שמות מתחם ישירות דרכנו. - כולל פאנל ניהול דומיינים. עובר מחברת אחסון אחרת? מודאג שהאתר לא יתאים? או יפגע? תן לנו לעשות עבורך את כל העבודה, אנו נעביר את כל הקבצים ואת כל מסדי הנתונים והסקריפטים. עד שהכול יעבוד לשביעות רצונך. וותק משנת 2004, מקבוצת אורן א מחשבים באר שבע - בכור שיטרית 33 פקס - 077- מכירות 077- נייד להזמנות 054- ט.ל.ח, המבצע על בסיס מלאי ויכול להשתנות ללא התראה מוקדמת. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
האם זה נקרא איחסון שיתופי? שזה אומר שאם אני יקים 10 אתרים על החבילה הזאת ואני באמת יצרוך 1 טרה תעבורה בחודש האיחסון יסגר או שתאלצו אותי לעבור לשרת שיתופי וכו'? ומה עוזר לי 2 כתובות IP פרטיות(כולל הכתובת הרגילה של השרת<??) ואני אשמח אם תסביר מה זה 1000MBPS חיבור תודה |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
אתה יכול להקים 50 אתרים כל עוד הם על שימך ושלך אז זאת החבילה בשבילך ברגע שיהייה לך אתר אחד מתוך ה50 שעובר את ההגבלות של אחסון שיתופי אנחנו נמליץ לך על חבילה מתאימה אחרת, יש לנו את כל הפתרונות מהקטן ועד להכי גדול. תוכל לעיין באתר שלנו ולהסתכל על הסכם ההתקשרות ותנאי השירות, שם רשום היכן ההגבלות של אחסון שיתופי. לגבי כתובות אי פי יש כאלה שרוצים שיהייה להם שליטה בDNS ולאתר אחר שלהם כתובת אחרת או כל מיני צרכים לכתובות כמו DNS לכל אתר שלהם או ריברס על רגל אחת החיבור 1GBPS פרטי לכל שרת זה אומר רוחב הפס זה אומר שאם נגיד יש לך הורדה במחשב 10 מגה לשניה (לדוגמא) ועוד אנשים מורידים באותה מהירות או אחרת מאותו שרת אז הם יכולים להוריד כל עוד הם לא סגרו את רוחב הפס "עד 1GBPS" גם לך חג שמח ושנה מתוקה Last edited by beastserv; 16-09-09 at 21:05.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מספר שאלות נוספות
המחירים כוללים מע"מ? מה לגבי תיבות הדואר,האם יש הגבלה של מספר תיבות דואר? הגבלה על מספר מיילים שאני יכול לשלוח? האם השרת שלכם יחזיק אם אני שולח(חוקי) לרשימת תפוצה של כ 1000-1400 אימיילים? האם מתזמן המשימות פועל? האם אפשרי לקבל מספר ימי ניסיון? האם יש לך מדד אפטיים מחודשים אחרונים? ובמידה וקורה משהו לשרת? יש גיבוי יומי/שבועי/חודשי? בחינם/תוספת תשלום? ואיך אתם בארץ תוכלו לטפל בשרת בחול? וראיתי שיש לכם שרתים בצרפת בארה"ב ובישראל,האם כולם אותו מפרט? והאם יש לי אופציה לבחור היכן אני יאוחסן (שרת חזק יותר או במדינה מסוימת?) אשמח לתשובות על השאלות תודה Last edited by dabi; 17-09-09 at 00:37.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
oren@mymsn.eu |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |