|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
SaleMore.co.il - ביקורת בבקשה.
SaleMore.co.il - ביקורת בבקשה.
האתר הוא בשביל חבר שביקש! העיצוב לטעמו מאוד אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על העיצוב ועל התיכנות והקידוד. הקידוד עבר את בחינת ה W3 בדף הראשי , בדפים השמניים כרגע לא , יתוקן בהמשך. הלוגו קצת פשוט אני יודע אבל להתאמת החבר http://www.salemore.co.il תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
הכותרת לא משקפת את תוכן האתר, חשבתי שאני נכנס לקזינו.
בקטע של "כל זאת במטרה: לצמצם זמן ההסתגלות לעבודה והעלאת פוטנציאל רווח המכירות " הפונט מחריד, והקו תחתון הזה לא במקום בכלל. חוץ מזה הפורום נותן תחושה שיצאנו מהאתר לחלוטין לאתר אחר, נראה שהתקנת פורום כדי להגיד לבנאדם " הנה יש לך פורום ". מבחינת קידוד עובד מצויין על IE 8 ללא באגים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מאוד לא אהבתי את העיצוב ועובד סבבה על כרום
# 4 |
חבר בקהילה
|
יונתן זה הדרישות שלו , זה כבר לא תלוי בי , א םהדברים היו תלויים בי האתר היה נראה אחרת לחלוטין
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
sellmore היה תפוס?!
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא , פשוט הוא ביקש את הדומיין הזה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לדעתי מתפקידך בתור זה שבונ ומעצב לו את האתר לייעץ לו ולנסות לשכנע אותו למשל לרדת מדברים שלא מתאימים לעיצוב וגם לגבי הדומיין
sale זה מכירה, sell זה למכר אז תאכלס זה אמור להיות sellmore... הדומיין כרגע לא נשמע הגיוני... לגבי העיצוב עצמו חוץ ממה שכבר נאמר, הגזירה של התמונות לא טובה נראה כאילו זלזלת וגזרת בשיטות אוטומטיות שלא כל כך הצליחו... הרקע לא מתאים לשאר האתר, בכלל זה אתר שאמור לשדר משו אופטימי, פשוט ומקצועי... די פספסת את זה בעיצוב לדעתי...
# 8 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד
קידוד טוב עיצוב נחמד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
נחמד אחי, אבל הייתי משנה כמה דברים בעיצוב כמו ה navigator וה header..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
לא אהבתי את העיצוב
וכמו שכבר אמרו פה ניראה כאילו התקנת פורום בשביל להגיד הנה יש לך פורום, הוא לא מזכיר בשום אופן את האתר שממנו נכנסים אליו... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|