|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
WYSIWYG זה אפשרות שמוסיפים בדרך כלל לעורכי HTML כדי לעצב תוכן בלי לדעת תגיות, בכל מקרה הBBC פה מומר אחרי זה לHTML ולך תתווכח עכשיו עם מעל 500 עורכים שקיימים על זה שהsource של כולם כתוב בHTML Last edited by Gak | WebPower.co.il; 31-08-09 at 17:17.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
העורך ckeditor פשוט נראה מעולה !!! |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
שאלה לגבי ה CKEDITOR....
הוא מחולל תגיות XHTML???או כמו ב FCK שיוצר תגיות לא תקניות? אם הוא מחולל XHTML יכול להיות שעדיף להחליף את ה TINY ב CK הזה? |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שיש פה בפורום מיועד לפורומים, אם אתה ממש מאוהב בעורך הזה אתה יכול לשים לו פלאגין שיהפוך את זה ל BBCODE[לFCK יש אני מאמין שיקח זמן ובסוף יהיה גם ל CK]. לגבי השאלות על העורך: מהכרות שלי עם המפתחים, הם ח'ברה מאוד רציניים, ורואים את התוצאה - מדהים! העורך בנוי בסטדרטים הכי גבוהיים שיש היום, ומתאים גם לבעלי מוגבלויות. וכן זה כולל תמיכה מלאה בסטדדרטים של W3C |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מה גם שעורכי WYSIWYG לא בהכרח אמורים להיות ככה, ניתן לעשות שימוש ב- BBCODE וזה עדיין יכנס לקריטריון של עורך WYSIWYG ללא שום בעיה. אבל מצד שני אני אומר דבר פשוט מאוד, לדעתי ומהניסיון שלי עורכים המבוססים BBCODE הרבה יותר נוחים למשתמשים ויותר קלים לעבודה. אם יש/ תהיה אפשרות להמיר את העורך לשימוש ב- BBCODE במקום ב- HTML זה מצויין וזה מה שאמרתי. Last edited by אדיר; 31-08-09 at 20:26.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
בקיצור - לא מקובל להשתמש בעורכי BBCODE. זה רק אתה נוהג ככה.
BBCODE מיועד למערכות עם שימוש המוני. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|