![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תלונה על המשתמש radio-evo.net
שלום לכל קהילת הוסטס.
ברצוני להתלונן על משתמש, הבחור כאן בפורום ידוע בכמה שמות: radio-evo.net godex.net mordahan ועוד ועוד ... שמו של הבנאדם הוא גל. גל בעבר היה לקוח שלי לאחר שבועיים הוא מספר לי שלא הולך לו עם החברה והוא רוצה שאני יחזיר לו את כל כספו, זה נשמע לכם רציני? בכל אופן הבנאדם הזה סוחט אותי, מאיים עליי כל היום שהוא יעביר עליי ביקורת בהוסטס אם אני לא ישלח לו את הכסף חזרה הוא רוצה 200 ש"ח, מה שהוא לא מבין שאחרי שבוע אין החזר כספי הוא כל היום מתקשר אליי שולח את חברים שלו מקללים אותי בטלפון פשוט זוועה, מה שאני בה בעצם להעביר זה שהבנאדם הזה פשוט סוחט אותי בצורה לא יאמנת אני לא נכנה לו אבל כמה אפשר, לדבריו הוא מחר בצהרים יעביר עלי ביקורת אני מבקש מהמנהלים פה להשעות את הבחור או לנעול את הביקורת השקרית. בתודה מראש, פרי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
איזה אנשים יש היום...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לפי החוק..
אחרי שבועיין אין החזר... אתה עובר פה על החוק פרי... בכל מקרה עברו שבועיים כבר? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
ללא גישת פורומי אטרקציה + הרשאות נוספות
|
אממ מעניין.. אני אישית מכיר את גל והוא דווקא אחלה בן אדם.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הוא היה אחלה בנאדם עד שהוא ביום אחד "השתגע".
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אין לי שום פעולה שאני יכול לבצע כ"פעולת מנע" אם הוא לא פירסם שום דבר פה עדיין.
אבל במידה ויתפרסם משהו, תוכל להפנות את תשומת ליבו של המנהל של הפורום ביקורות לנושא ולראות אם יש משהו שצריך לעשות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|