|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
השם של האתר פשוט על הפנים
והבקשה לתרום לכם בעצמאות פאיפל ממש מוסברת לא טוב והורסת את החוויה למה עמוד המי אנחנו מקשר לתמיכה? ובעמוד http://www.omg.co.il/index.php?page=support קצת קשה להבין שזה קישורים,פורום תמיכה וכו' |
![]() |
![]() |
# 12 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אז ככה, עדכונים:
1. ניתן להרשם גם עם אימייל של הספקית החדשה user@orange.net.il 2. השם מוגבל לאנגלית בלבד נכון לעכשיו. 3. המידע של שם המשתמש עוזר לי לזהות את המשתמש ונותר לי יותר פרטים עליו. 4. תאריך הלידה הוא פונקציונלי בלבד כלומר - לא שדה חובה. ולשאלת השאלות, מדוע אימייל ספקית ? אז ככה המטרה שלי באתר היא לספק אירוח אתר ברמה גבוהה אני לא מעוניין לארח אתרי Warez או ספאמרים למיניהם. אז איך בעצם שימוש באימייל ספקית עוזר לזה ? א. לרובנו יש רק אימייל ספקית אחד ויחיד ככה שזה מונע כפילויות בחשבון. ב. אימייל ספקית הוא כמו תעודת זהות במידה ולקוח השתמש בשרת לצורכים בלתי חוקיים אני יכול לפנות ל abuse של הספקית. ג. לפחות בשלב הראשוני זה יהיה עם אימייל ספקית בלבד ובעתיד אולי גם יפתח לחשבונות Gmail.
![]() |
# 13 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
הטקסטים באתר עדיין לא מעודכנים וסופיים כנ"ל הקישורים. כל הכפתורים הולכים לשנות את שמם אבל בנתיים כדי שאני אוכל להמשיך ולהכין את המידע אני משתמש ב"מי אנחנו" בתור קישור לתמיכה.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|