![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
טוב, תודה רבה לכולכם!
היום הטיסה.. להת' המשך חופשה נעימה לכל התלמידים ![]() |
![]() |
![]() |
# 22 |
חסום
|
אני אחזק מעט את השאלה, כי זה פשוט מתקשר לאותו הנושא.
אם אני קונה מאק, וידוע שבמאק האנבוקסינג הוא הדבר הקדוש ביותר. האם אני אוכל להעביר אותו סגור באריזה ולפתוח כאן? או שצריך לזרוק שם את הקופסא והכל? |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
למרות שאני לא מוכן לממן לך אותו ![]() אני אגיד ככה - אם אתה לא רוצה לשלם עליו מע"מ... תפתח אותו שם ותיפטר מכל הקופסאות. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תפתח את המאק בחו"ל תשים בתיק והכל כאילו הוא שלך.. תפרק את הקופסה שתהייה יחידה אחת ולא מורכבת בעלת נפח פשוט שהוקפסה תהייה פלאטה ותשים במזוודה ואז גם ברנטגן זה לא יראה כמו קופסה למקרה ו.. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
אושיית הוסטינג
|
אני אענה לכל השאלות פה,
אתה יכול להביא את המכשיר, אתה יכול להביא 2002 מכשירים, עם קופסה, בלי קופסה, אתה יכול לרוץ עם מסכה של קופיקו תוך כדי, אבל, ברגע שהמוכס יבקש ממך להתלוות אליו לבדיקה, לא מעניין אותו אם יצאת עם ציוד בשווי 30 אלף שקל, או מצלמה בשווי 300 שקל, מעניין אותו מה הצהרת ביציאה מהארץ, במידה ואין לך טופס הצהרה[אני לא בטוח שהצגת קבלה תעבוד, לשם כך קיימת ההצהרה]. אתה מוזמן לשלם קנס/יוחרם הציוד לאלתר. ולא יעזור שום דבר, ברגע שיצאת מנתב"ג, מוחרם זה מוחרם.
# 26 |
חסום
|
אחי משהו מצחיק שקרה לי שחזרתי מרוסיה,אני חוזר לארץ ולא הייתה בכלל בדיקת מכס....זאת אומרת תנסה לשים את המחשב הנייד בתיק הקטן שאתה לוקח איתך למטוס....
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
מה קנס ומה בטיח?
אני חזרתי מחו"ל לפני 3 שבועות , עם שתי מחשבים ניידים אחד חדש אחד שהיה לנו כבר , לא שאלו כלום.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|