![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
מאחל לך הרבה בהצלחה,
אשמח לדעת בערך מתי יקום האתר לדעתך ? ![]() |
![]() |
# 23 |
חבר על
|
קצת מתקשה להאמין מתי, מצטער.
בכל זאת.. סמנכ"ל של חברה בסדר גודל כזה עוד איכשהו אפשר להאמין שתפגש איתו, אבל לקבל רשמיות בלי גוף כלכלי, אפיון וסדר עבודה מוכן לא יכולה להיות הגיונית. בלי קשר, ברגע שאתה מבקש רשמיות מחברה כלשהי, עוד בסדר גודל של יצרנית משחקים ברמה גבוהה מאוד, לא ניתנת רשמיות בשיחה כלשהי של כמה שעות, זה עובר תהליכים רבים, מגיע לאישור המנכ"ל, אתה צריך לקבל טופס חתום ולחתום איתם על חוזה. קשה מאוד להאמין ששכרתם עו"ד שהכין לכם חוזה וחתמתם עליו שתיכם וסגרתם את הכל בשיחה אחת שלכם. בכל מקרה מתי, הרבה הרבה הצלחה ![]()
חסום
|
תפגש גם אם ביל גייטס את מי זה מעניין, מה העניין פה לא הבנתי.
איזה חפירות.... אם כל המשחקי םשלו והשטויות שלו שיהיה לו חצי ממה שיש לי שידבר... פשייי אתר ארכיולוגי פה. |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
לא אני לא מקנא !
ובאמת כייף לך (אני חושב LOL) אבל אני כבר פגשתי בחיים שלי את : תיקי דיין (נראה לי ככה רושמים) משה פרץ - חתונה קובי פרץ - חתונה שראל - הופיעה בשכונה שלי סאבלימינל (בסטייג') הבת של דורון ג'מג'י (למדה איתי ביסודי LOL) אני לא צוחק הבן של סמנכל טבע (שירת איתי בצבא) אני רציני מאוד ! הבת של ראש המאבטחים של הרמטכל (אקסית) OWND הבן של מנכ"ל עלית (גם למד איתי ביסודי) הוא שונא שוקולד חחחח אני רציני ! דודו מהום סנטר (ברחוב ...) ואפילו שלא תאמינו כל צוות פרפר נחמד שזה דודו והבובות ושכחתי תשם שלה ...(הייתי באודישנים שהייתי קטן למשהו שם .. סיפור ארוך) צוות זאפ ל1 (כל הכיתה שלי הייתה שם בכיתה ח או ז לא זוכר ![]() חיליק (מי שמכיר מכיר - התחיל איתי בסטייג' פחחחחחח) אבל אני רציני ! בקיצור כל אלה לדעתי יותר שווים מאשר סמנכל או מנכל קרייטק אההההה והכיייייייי חשוב ! את קסאטה מן !!!! מי שמכיר מכיר ומי שלא נאב ! |
![]() |
# 27 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
אני חושד בך שאתה מנסה לעבוד עלינו והאינטרס שלך זה כדי להקפיץ את המונה הודעות ולהשמע מגניב! כן כן - תיכף תגיד גם משהו על חייזרים נכון? חחחחחחחחחחחח ![]() לפותח האשכול: באמת צרי עיין , יאללה תפרגנו - תתחדש על הדומיין בהצלחה עם האתר , ודבר איתי אם תצטרך אחסון לפרוייקט D: עריכה: יאללה גם אני אתלהב עכשיו - עבדתי בכוכב נולד ופגשתי את כל השופטים והמתחרים, וגם בכפר המוסיקה בניצנים ( לפני מלא מלא שנים ... ). D: תחשדו! Last edited by yonatan; 02-08-09 at 08:25.. |
|
![]() |
# 28 |
עסק רשום [?]
|
את האמת אני צריך אחסון, אשמח שתיצור איתי קשר,
Kuchi גם אני פגשתי את קובי פרץ, סאבלימינל (יש מצב שיצא לי לעבוד איתו - אני גם שר ראפ), אלון דה לוקו (למדתי אצלו היפ-הופ בחוג "זזים עם אלון דה לוקו), שמעון פרס (נשיא מדינת ישראל), ואת המאבטח שהיה לנו בטיול השנתי בכיתה ז' XD (סתם חח בקשר למאבטח אני ציני אבל השאר למעלה רציני לגמרי). |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|