|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה!! 3>>
תודה אחי 3>> Last edited by pegasoos; 31-07-09 at 15:06.. |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
מקסים. אהבתי מאוד, רואים את ההשקעה.
כדאי לך להשתמש פחות בתמונות עם זכויות יוצרים (כמו קופסאת האופיס של מייקרוסופט). חוץ מזה הכל נראה מושלם. מה שכן, כמו שאמרו לפני, תהיה בעיה עם רזולוציות וכמו כן יקח לאתר טיפה זמן יותר מהרגיל להטען, לתשומת לבך. תמשיך בדרך המלך ![]() |
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
עבודה יפה, אבל זה לא אתר.
זה נראה פשוט כמו חתימה גדולה מאוד.. בתחום האתרים אתה חייב לחשוב על נוחות של משתמשים, האתר הזה לא כל כך נוח. יום טוב.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה ![]() ציטוט:
![]() קרא את שאר התגובות ![]() תודה ![]() |
||
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
אני שמח שאתה באפוריה מהתגובות.. התגובה שלי היתה תגובה בונה בסך הכול, והיא מתבססת על מעט.. אבל ממש מעט נסיון בתחום ![]() אתה יכול להסכים ואתה יכול לא להסכים.. אבל עובדות.. אין פה. אם תתייחס רק לתגובות בסגנון "פצצה אהבתי" אתה תתקע במקום.. לעומת זאת אם תסתכל על הביקורות הפחות מתפחות אגו, ותעבוד על השיפור שלהם, בניגוד למה שאתה עושה כרגע שזה לדחות כל תגובה שלא לטעמך, ונברתי קצת באשכול, תוכל להתקדם ולהתפתח. תעשה את החושבים לבד.. אלמוג.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא נוגד כל תגובה, אני מקבל כל תגובה ומפנים אותה על מנת להיות הטוב ביותר! זה שאתה רוצה לחשוב מה שאתה רוצה לחשוב זו בעיה שלך לא שלי, ואני מכיר את זה שאתה רואה שמישהו פותח אשכול וכולם מלהבים ותמיד יש את המאניאק שמבאס הכל.. בלי להתכוון אליך או משו.. בכללי חח XD קיבלתי את התגובה, הפנמתי, לא נוח מספיק בשבילך, עיצוב הבא אני אשתפר ![]() אה, ותיקון טעות זה כן אתר לא חתימה ![]() תודה רבה! Last edited by pegasoos; 31-07-09 at 19:27.. |
|
![]() |
# 30 | ||||
חבר בקהילה
|
אוקיי עכשיו אני יכול להגיב בצורה טובה יותר את התגובה הקודמת כתבתי תוך כדי שמיהרתי..
אלמוג היקר שלום רב!, כמו כן גם לחבר שלו ![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
שילובי צבעים נהדרים תיקון טעות של התגובה הקודמת שלי: ציטוט:
מצטער אבל לפי התגובה שלך אתה רק באת לנסות ו"לקטול" את האשכול שלי.. היא בכלל לא הייתה בונה, רוצה ציטוט? "לא נוח, לא נראה לי שיעבוד" - בקצרה. איפה התגובה הבונה? (אם כבר מדברים על להתקדם ולהתפתח - לא נראה לי שעשית יותר כסף ממני בעסקי העיצוב והגרפיקה, לפי דעתי רק בשני עבודות שמכרתי אני גובר על מה שאתה מכרת פי 3, אם אתה רוצה אני יכול להראות לך אותם) דוגמא 1: חלק ראשון מתוך פרוייקט גמר ל5 יח' : את 2 החלקים הנוספים אני יעלה בהמשך.. אני צריך למצוא דרך להקטין אותם.. http://1pegasoos1.deviantart.com/art...8-HOT-99512648 החלק הראשון - בריאת העולם, החלק השני - ההווה, החלק השלישי - סוף העולם. (המורה שלי לקחה את העבודה לתערוכה וקנו אותה ב8,000 ש"ח) יש לי עוד עיצוב אתר שמכרתי לחברה מחו"ל ב2500$ תסתכל בגלריה שלי ותחפש את העיצוב ELECTROVISION זהו שבת שלום ולזה שתגובה מעליי תודה ![]() Last edited by pegasoos; 31-07-09 at 21:33.. |
||||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|