![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אלה אימות הפלאפון כדי שלא יקרה מצב שמישהו שולח למשל ממספר מזויף למשל 0545000000 (סתם דוגמא) התיכנון בעתיד לעשות אפשרות הוספת פלאפונים נוספים. ויהיה TEXT SELECT לבחירת המספר שממנו נשלחה ההודעה.. (כמובן שלכל הוספת פלאפון יש אימות) |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
יש לי שאלה.
איך אתם ממנים דבר כזה? איפה פה הרווחים? מהפרסומות הקטנות בצד? והאתר עצמו מתוכנת ומעוצב טוב, אבל סתם שאלה - מה ימנע ממני לשלוח SMS דרך אייסיקיו שזה הרבה יותר מהיר והרבה יותר SMSים, ולוותר על התהליך הארוך שלכם? איפה פה הייחודיות? תנו אפשרות לשליחת הודעות אנונימיות, להוספת מספרי טלפון כמו שאמרתם, ועוד. אתר בלי רעיון ייחודי לא מצליח אף פעם =]
# 24 |
חבר מתקדם
|
שניהם קיימים :|
שליחה אנונימית בוחרים דרך השליחה לאיש קשר, ואז כותבים מספר. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
כן אבל לא ענית לי על השאלה:
מה יגרום לי לעבור מאייסיקיו לזה?
# 26 |
חבר וותיק
|
אם אתם רוצים שהשירות יהפוך ללהיט, קחו מתכנת JAVA ותעשו אפליקציה לטלפון. אם זה יהיה בנוי נכון וכמו שצריך אני לא רואה אחד שלא יוריד את זה.
*עריכה- בCHROME העיצוב גולש מדי לצדדים, תקנו את זה!
# 27 |
חבר בקהילה
|
אהבתי את העיצוב
נחמד בסך הכל הרעיון טוב |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
אני ממליץ שכדאי להוריד את ההרשמה..
בדיוק לפני שלוש או ארבע ימים נגמרו לי הסמסים באייסיקיו וחיפשתי באינטרנט אתר נוח לשליחת סמסים ואז ראיתי את האתר שלך באחד מהפורומים ואז ראיתי שצריך להרשם ועוד מיילים של ספקיות אינטרנט... אז ישר החלפתי לאתר שלא נרשמים בו ואני הוספתי אותו למועדפים ואני הולך להשתמש בו שוב ובשלך לא.. המלצה שלי... |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר על
|
if you send from the ICQ, in your message you have like this:
matan_heshshak send you:"the message" from ICQ and my service your message is like this: "the message" so i will guess that people will take service without PIRSOMET (ICQ), no? ---- i did this register becuase if i will let you sign with normal mail, a lot of people will register a lot of time so i let sign only with ISP mail |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
זה לא טוב!
לפי דעתי להוריד את ההרשמה זה יהיה הרבה יותר טוב, רווחי ופוטנציאלי! ולא מפריע לאף אחד שICQ רשום בהודעת ה SMS אלא אם כן יש לך אפשרות להיות חסוי שם? אין לי מושג כי אין לי מייל של ספקית אינטרנט כמו עוד הרבה אנשים שאין להם ו/או לא יודעים מהי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|