|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שבת שלום לכולם! ![]() אז ככה אחרי שבוע עמוס שברוך ה' סיימתי עם הלקוחות שלי החלטתי לשפר קצת את היכולות שלי ולעצב אתר בנושא קניות ברשת לכן עיצבתי לוגו + אתר + דף A4 (משיעמום) לחנות וירטואלית, העיצוב מאוד נקי מאוד מסודר וממש נוח! ![]() ![]() נ.ב - העיצוב מוצע למכירה לא להגיב על זה באשכול הזה בואו נכבד את חוקי הפורום לכן פתחתי אשכול מיוחד לקניית העיצוב בפורום מסחר וקנייה למי שמעוניין הנה קישור לאשכול: http://www.hosts.co.il/forums/showth...904#post729904 תודה ולילה טוב, אה שכחתי...תגובות בבקשה חח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ממש אהבתי את העיצוב רואים שאתה מעצב על רמה, רואים את ההשקעה והמחשבה היצירתית, בהצלחה במכירה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בקשר ללוגו, נראה דיי טוב, צריך קצת ליטושים אבל אחלה רעיון.
העיצוב, בלבל אותי לגמרי, יותר מידי הצללות לא מוצרכות, באתר כזה חשוב מאוד לא להשתמש באלמנטים כאלה! צבעים מלאים, בלי יותר מידי אפקטים, יעשו את העבודה כמו שצריך, המבנה מצויין. הדף- שוב, הצללות לא מוצרכות, אפשר לשפר. בכללי עבודה נחמדה מאוד, תמשיך להתאמן ותגיע לתוצאות גבוהות. בהצלחה, אלמוג.
# 4 |
חבר וותיק
|
עיצוב ליגה
אני אהבתי מאוד.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ממש ממש יפה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסכים עם אלמוג.
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הסיבה שהתבלבלת היא לא ההצללות. בניגוד למה שאמרת אני חושב שהעיצוב מאד מבולגן בחצי הראשון שלו. כל החלק של החתך מאד מבולגן. הלוגו, תיבת המשתמש, המבצע והתפריט כולם תקועים ביחד במעין פאזל שכזה עם סדר לא הגיוני. למה לשים את התפריט מתחת למבצע? את המשתמש מתחת למבצע והלוגו? בעיצובים לחנויות אלו דברים שסתם יבלבלו את המשתמש. כל האלמנטים שבאים אחרי זה (משלוח, קטגוריות, מבצעים וכו') הולכים באותו קו של פאזל שלא מסתדר. שים לב ששמת את הכותרות בכלל במקומות לא קשורים. מתחת למה חדש יש פלאפון (למה הוא אדום?) ומתחתיו 3 מוצרים עם אייקון של חדש. בשליפה אקראית לא הבנתי למה הבלוק של המוצר לוקח שני מקומות. לעומת זאת, כל החלק התחתון של הצגת המוצרים נראה מעולה - נקי, חד וברור. עוד משהו שהפריע לי אלו החלקים האדומים למעלה ולמטה. האדום הזה יותר מדי חזק ובולט. לגבי הלוגו. לא אהבתי אותו. שים לב שהרינדור שלו לא טוב. יש בעיות יישור גם: הטאג-ליין והשם של החנות לא חופפים והעגלה גדולה משמעותית מהטקסט.
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאני הבנתי את עצמי?
אשמח אם תגיד לי עם מה לא הסכמת. רוב הדברים שכתבתי מתארים מיקומים של אוביקטים בעיצוב שלך. אתה צריך להבין שעיצוב זה לא רק גראפיקה, זה גם מבנה.
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה בכל זאת, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|