|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דיון בנושא שיווק אתרים וקידום | איך פורום מצליח?
זו שאלה שבטוח מעניינת מאוד רבים מכם.
אז קודם כול, מה בעצם צריך להיות לפורום בסיסי? -איחסון -דומיין -עיצוב נוח לעין -תוכן נכון? עכשיו מזה הצלחה של פורום? הצלחה = הרבה משתמשים פעילים. עכשיו לשאלת מליון הדולר: איך מגיעים למצב שהרבה משתמשים יהיו פעילים ואיך בכלל מגיעים למצב שאנשים נרשמים והופכים למשתמשים בפורום? על זה נדון פה ![]() הערות שלי: אני לא ממש מבין בנושא הזה של איך מביאים הרבה גולשים אבל אני ישמח לענות על שאלות שיבואו באשכול ואשמח לדעת דברים חדשים ולהתייעץ על דברים בנוגע לפורומים. שימו לב שאני מתכוון לפורומים לא לאתרים! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זה דיי פשוט, המתכון הוא כזה:
נתונים טכניים טובים(אכסון, עיצוב, דומיין, מערכת איכותית, תוספים בלעדיים) נושא ממוקד יכול עלזור תכנים איכותיים ומזל המתכון למזל פשוט גם כן: אתה צריך הרבה יצירתיות וכריזמה ויכולת טובה בשיווק בנוסף אתה צריך למצוא אנשים שקצת צומת לב בתפקיד של "מנהל פורום!" תתן להם להרגיש מלכים! אותם אנשים יביאו אליך את החברים שלהם.. ולאט לאט עם שותפים טובים לניהול אתה בונה קהילה ראשונית 100 פעילים ו 700 רשומים[זה סטנדרט]. כל השאר זה זמן והתמדה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תוכן זה הדבר העיקרי לדעתי
תיהיה יחודי ומיוחד, אנשים יבואו אליך מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לאנשים בתכלס לחפש דברים אצלך ולא אצל אחרים שתיהיה רמה בפורום, זמינות של מנהלים.. עיצוב זה גם משהו חשוב, אבל לא ילדותי מדי.. עיצוב רציני מוסיף המון |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שכחת אבטחה, קידום אתרים בגוגל, תכנות יחודי, צוות שיודע להקשיב אבל לא יותר מדי כדי להראות חוסר רצינות ועוד כמה דברים..
# 5 |
חבר בקהילה
|
המתכון נרשם בלשון זכר איך מיועד לשני המינים
![]() Last edited by Valred | OTM Group; 15-07-09 at 17:16.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() התכנות פחות חשוב לדעתי. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
עזוב עיצוב, תכנות, קידום...הכי חשוב, לפי דעתי, זה מנהלים איכותיים.
מנהלים איכותיים רושמים תכנים איכותיים, שתורמים לקידום. בנוסף, מנהלים איכותיים, לרוב, בעלי וותק בניהול פורומים וקהילות שונות ולכן יכולים להביא אחלה יחסי ציבור. בגדול, מנהלים טובים זה הדבר הכי חשוב לטעמי. כמובן, גם ההכי קשה. הרי, למה למנהל איכותי לנהל בקהילה שהרגע התחילה? תענה על השאלה הזו...זו הדרך לפורום איכותי, גדול וטוב. המשך ערב נעים.
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מנהלים איכותיים ותוכן לדעתי.