![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 12 |
חסום
|
תראה מה שרציתי להגיד לך בעצם אם יש לך תקציב בערך של 700-800$ אני ממליץ לך לסוע לטורקיה,מלון הכל כלול זאת אומרת אוכל ושתיה כמה שאתה רוצה אתה יכול למצוא בדקה 90 באיזור של ה500$ דולר...ואת שאר הכסף לבזבוזים! תאמין לי ליד המלון יש לך ים אפשר להשכיר אבובים,טרקטורונים,ג'ט סקי ועוד ועוד....כמובן יש מלא בריכות,מגרשי טניס בחלק מהבתי מלון,יש גם סנוקר ויש גם באולינג...
תאמין לי שאין כמו טורקיה מקום מדהים! Last edited by Dws.co.il; 12-07-09 at 15:55.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
לך לקלאב הוטל אילת מלון פצץ , דקה מהים מהקניון ומהטיילת , בקלות אתה יכול לסגור שמה לחדר אחד ב-3000 לכולם ביחד.
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נגיד שבאילת אני משקיע ב 4 לילות 1200 שקל על לינה בסך הכל ואני מוציא עוד 1000 שקל לביזבוזים שזה נחמד על כל הספורט הימי ושוב אני מבקש מהחבר'ה כאן את האטרקציות באילת השוות וכמה הם עולות |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש חופים של כל "האטרקציות" בעיקר בטיילת מאיזור מלון רויאל-גארדן, מלון דן והוריאל ביץ. אממ אופנוע ים זוגי עולה בערך 100 ש"ח לחצי שעה - רגיל 60-80 לא זוכר. סירת מנוע בערך 200 ש"ח או יותר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|