|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
לך על איזור המלון הרי-אדום, זה יושב בדיוק על החנייה הגדולה של הטיילת מרחק הליכה של ה5 דקות ממרכז הטיילת ומשהו כמו 10 דקות מהקניון.
אטרקציות ימיות הטווח זה בוא נגיד ממוצע של 50-150 ש"ח לשעה שיש לך סירות קלות להשכרה, אבובים, סירות פדלים, סקי, בננה וכד'. טרקטורונים אני מאמין שיש איפשהו לא יודע אם במרכז אבל חייב להיות אני פשוט לא בררתי על זה. סיני, מקום מדהים הייתרון הוא שיש לך אווירה של חו"ל וזה 2 דקות מהארץ וזה שווה את זה, המחירים בערי הנופש בסיני דומים מאוד לארץ לא תרגיש בהבדל לא למטה ולא למעלה, כמובן שיש דברים חריגים. אם אין לך את הבעיה להסתכן, לך על סיני זה עוד נסיעה של 20 דקות חצי שעה לטאבה ואתה נהנה מאווירה של חו"ל שזה מדהים.
# 2 |
חבר על
|
לא הייתי מציע לאף אחד להגיע לסיני בתקופת יולי אוגוסט. כן, בגלל הסיכון הביטחוני.
יש לך אחלה מקומות בארץ, ואם אתה רוצה לטוס לחו"ל, אז טוס לטורקיה ותרגיש חו"ל במחיר זול ואל תעבור 100מ' את הגבול בשביל להרגיש חו"ל. רוצה חוף ים, מסיבות וכו' - אילת זה אחלה מקום. רוצה סטלה ושאנטי כמו סיני (רק בלי חוף האמת) - יש לך את אשראם בדרום ואת חוקוק בצפון. הארץ מלאה באפשרויות, זה לא הזמן למקומות קרובים אחרים. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חסום
|
תראה מה שרציתי להגיד לך בעצם אם יש לך תקציב בערך של 700-800$ אני ממליץ לך לסוע לטורקיה,מלון הכל כלול זאת אומרת אוכל ושתיה כמה שאתה רוצה אתה יכול למצוא בדקה 90 באיזור של ה500$ דולר...ואת שאר הכסף לבזבוזים! תאמין לי ליד המלון יש לך ים אפשר להשכיר אבובים,טרקטורונים,ג'ט סקי ועוד ועוד....כמובן יש מלא בריכות,מגרשי טניס בחלק מהבתי מלון,יש גם סנוקר ויש גם באולינג...
תאמין לי שאין כמו טורקיה מקום מדהים! Last edited by Dws.co.il; 12-07-09 at 15:55.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לך לקלאב הוטל אילת מלון פצץ , דקה מהים מהקניון ומהטיילת , בקלות אתה יכול לסגור שמה לחדר אחד ב-3000 לכולם ביחד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|