![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שובר הנחה מגוגל
שלוםץ קיבלתי שובר הנחה מגוגל אדוורד על סך 250 שקלים ורציתי לדעת עד למתי הוא תקף?
והאם אני צריך לשלם משהו מעבר לזה? לא ממש ברור לי התנאים של גוגל , לשלם בנוסף 25 שקלים או שתקציבי יהיה גבוהה מהשובר אך לפני זה רשום שאני לא צריך לשלם כלום בנוסף לשובר =\. בכל מקרה אם משהו יודע את התנאים מדוייק יותר וכמובן את תוקף השובר כי לא צויין אשמח לדעת ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מצטרף.
אני גם שאלתי את אותה השאלה, מה כרוך השימוש. לא ענו לי.
# 3 |
חבר וותיק
|
יש דמי התקנה רגילים כמו בכל התקנה של אדוורדס..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לדעתי השובר מכסה גם את הדמי התקנה ממה שאני זוכר... זאת אומרת שמה250 שקל האלה ישארו לך 225 רק. 25 שקלים דמי התקנה.
אבל בשביל להשתמש בשובר אתה חייב להזין כרטיס אשראי לגיבוי ככה שאם אתה תחרוג מה225 שקלים שיש לך שם יהיה להם מאיפה לגבות את ההפרשים. בהצלחה
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה לא היה ברור בתשובה שלי?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מצטער.
אחרי כמה זמן שראיתי שהאשכול יורד לא התעדכנתי, בדקתי המון פעמים לפני זה. תודדה על השתשובה, אחלה תשובה ![]()
# 7 |
חבר וותיק
|
אני עכשיו בא לפתוח קמפיין..ושילמתי להם על הדמי התקנה 25 ש"ח והם רושמים:
המודעות שלך אינן מופיעות מפני שיתרת התשלום מראש ריקה. בצע תשלום כעת. למה אני אמור להשים עוד 50 ש"ח? יש אפשרות לעקוף את זה? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
איך עושים את זה? גם אני קיבלתי ואני מחפש?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|