|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא הצלחתי להבין מה כתבת... בכל מקרה, לפי דעתי, במחיר הזה תוותר על רכב ספורט ותשקיע על איזה טויוטה קורולה חמודה ב 18 אלף ש"ח. רכב אמין ויש לו שוק..
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
ראיתי גם יונדאי גטס ספורט שמוכרים באזור המחיר המבוקש שאתה רוצה
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
בול המחשבה שלי , אין על טויוטה קורולה בייחוד הדגם של 93 עד 97 , אוטו אמין ביותר שאחר כך גם אפשר למכור בלי הרבה בעיה כל עוד לא טחנתה לו את הצורה בעמוד בטון .
# 24 | |
חבר על
|
ציטוט:
תחליט מה יש לך ?, מאזדה ? או מיצובישי ? תעשה לי טובה, אתה חיי בסרט .. לאח שלך יש B3 STI ?! אוטו שמתחיל מ 330,000 לגיר רגיל ובלי דיבורים ? על זה נאמר: "טוב אחיייייי" |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
למחוק בבקשה טעות שלי
למחוק בבקשה טעות שלי
Last edited by ben the master; 05-07-09 at 07:54.. סיבה: מחיקה |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
הSTI נקנה ביד שנייה במצב מצויין האוטו עלה פחות ומי אמר שמה שיש לי על האוטו המצובישי האבולושן לא חוקי , חוקי בהחלט אל תבלבל ת'מוח
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חסום
|
2 מכוניות לאדם אחד?
אפילו לי שיש לי חברה יש 3 מכוניות לעובדים אז לאדם פרטי 1 יש 2 מכוניות? כל הכבוד לך. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
רגע משהו אמר לי פה שיש לו בעיה עם המצובישי אבולושן שלי הכול חוקי אחים שלי אין לי נייטרוס וכול העבודות בוצעו על ידי טכנאי ומוסך מורשה לדברים כאלה חוץ מהטורבו שלי והאגזוז לחץ שלי והאולטרה מתחת לשלדה זה הכול חוקי ויש המון כאלה שמסתובבים עם דברים כאלה
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חסום
|
אחי חבל להשקיע על רכב 35 אלף שקל.
תקנה רכב ב15 אלף גג... תקנה לו מערכת נגיד בעוד איזה 6 אלף. את שאר הכסף תשאיר לביטוחים ולדלק,תאמין לי אם אתה רוצה לסוע הרבה ברכב,עדיף שיהיה לך כסף לדלק תמיד. |
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אין לך לא איבו ולא STI חאלס עם החירטוטים. EVO באה גודשת אז תפסיק לז** בשכל... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|