|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
גם אצלי האתר עולה די מהר...
האתר יפה והכל, מעוצב, מתוכנת, אבל אני לא מאמין שתמצא קהילה כזאת גדולה, רוב האנשים ילכו לone.co.il, לsport5.co.il, וכולי... בהצלחה!
# 12 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה על הביקורות בונות וגם על הפחות בונות, אקח הכל לתשומת ליבי ואיישם.
כמובן שאני לא בעל האתר, ולגבי האיטיות כבר דיברתי עם בעל האתר וזה בגלל השרת. אנחנו נעבור שרת בחודש הקרוב. לגבי הקידוד, המערכת לא מקודדת כמו שצריך מפאת חוסר זמן לעבוד על כך. היו המון באגים בתכנות שהייתי צריך לסדר ועכשיו אני עובד על פרוייקט חדש, כאשר יהיה לי זמן אעבוד על קידוד מתאים לכל הדפדפדנים. תודה על הביקורות ![]() ולכל אלה שאמרו שהבאתי את "המהפכה", ומה יגרום לאנשים להכנס לשם ולא לONE, אתם מוזמנים להתחיל להכנס אלינו ולא לONE או ספורט5 ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
למה שאנשים ייכנסו אלייך לפני\במקום להיכנס לאתרים רציניים כמו ONE\SPORT5?
אתם לא תוכלו להתחרות איתם, אתם לא שולחים כתבים למחנות אימונים\משחקים, אתם בסה"כ נכנסים ל SPORT5 או לא ONE, רואים כתבה, ומשנים קצת את הטקסט ומכניסים לאתר. אני לא מבין איך תוכלו להצליח, אבל בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
האתר לא שווה כלום
הוא לא יכניס יותר מ 2000 - 5000 גולשים ביום אין לכם צוות רציני,אתם לא מקושרים לאנשים הנכונים ולא כלום. אתר חובבני ביותר. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
בס"ד
בעבר אח שלי היה צלם בתשלום באתר הזה, לאתר יש עתיד. עם תקציב גבוה יותר ותקציב לכתבים ברמה יותר גבוה, האתר יכול להגיע למקומות גדולים. בהצלחה.
# 17 |
חבר בקהילה
|
תתחדשו :] ובהצלחה עם האתר החדש :] עלו והצליחו, צפוי עתיד!
נהנתי לעבוד איתכם.
# 18 |
חבר מתקדם
|
אחי לקח לאתר לעלות המון זמן...
עיצוב נחמד אחלה אתר ! ![]()
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ביקורת שבאה כדי להשמיץ את שם האתר, לא מכבודי להגיב לה. לעניין שאר התגובות - לא ביקשתי לשנות את דף הבית שלכם לספורטלייף, מכיון שהאתר בתחילת דרכו. אנחנו עכשיו צריכים לסיים עם כמה דברים ומתפנים לקידום האתר. קודם יש להעביר איחסון בעקבות האיטויות הרבה של האתר וכמובן לתקן באגים קטנים. האתר כרגע נמצא עם צוות מצומצם וכמובן מי שרוצה לעזור אשמח אם יפנה אלינו במייל. דניס, גם אני נהנתי לעבוד איתך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חסום
|
ציטוט:
הוא רשם את הדעה של כל מי שתבקש ממנו דעה כאן ומבין קצת באתרי ספורט |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |