|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני אנסה להענות על רוב השאלות שלך. 1. עניתי על השאלה הזו כבר למעלה. 2-5. למטה זה אדמה ולמעלה זה שמיים ואז חלל.. חייזרים סתם אלמנט נחמד שמוסיף. 3. תכלת בגלל שזה יותר מתאים מאשר לבן. (יש לך הצעות לצבע אחר ?) 4. השחור כדי להלביט את המשחקים וזה מצויין. מה רע בזה אני לא מבין ? 5. ראה 2. 6. מאיפה אתה יודע מה קהל היעד שלי? הרבה משחקים/משחקות במשחקי בנות רק שתדע. 7. לא אמרתי שיש משהו מיוחד. 8. 2 פרסומות זה יותר מדי? - שים לב שאם אין תגובות כתוב "אין תגובות, הוסף תגובה משלך על המשחק" ואני לא רואה עם זה בעיה. - הטופס לא צריך להיות בולט, מי שירצה להגיב יבחין בו וגם יגיב. 9. בדרך כלל שמשהו מסיים לשחק הוא ירד למטה או יעבור למשהו אחר ויש תמונות של משחקים נוספים בצד ימין ולמטה משחקים נוספים ואין צורך להבליט יותר. תודה על התגובה.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אני אקרא כתבה בידיעות אחרונות ולא יהיה קשר ברור בין הכותרת לתוכן הכתבה, זה יוריד מחויית הקריאה. 2. באתר יעיל לא צריך להיות "סתם אלמנט שמוסיף", במיוחד אם האלמנט לא משדר שום דבר. 3. בשביל זה יש מעצבי אתרים. ספקטרום הצבעים מורכב מהרבה יותר מאשר תכלת ולבן. 4. הגולש שנכנס לאתר שלך נתקל פתאום בריבוע שחור שלא קשור לשאר העיצוב, לך זה לא נראה מוזר כי התרגלת לעניין. 6. כנראה שלא הבנת את ההבדל בין "קהל יעד" לבין "גולשים". קהל יעד הוא הקהל שאליו אתה פונה. אם היית פונה לקהל של בנות, האתר היה נקרא בשם אחר והיה נראה אחרת. אבל הוא נקרא MostPlay ולפי השם אפשר להסיק שהאתר פונה לכל מי שמעוניין לשחק באינטרנט. 7. לא אמרתי שאמרת. אבל אתרים כמו MostPlay יש כבר, והמון. אם אתה רוצה לבלוט ולהצליח, אתה צריך תכונה ייחודית שאין לשאר האתרים. סיבה שתגרום לגולשים לחזור לאתר שלך. 8. 2 פרסומות בגודל שמפריד לחלוטין בין המשחק לבין התגובות והמשחקים הנוספים זה בהחלט יותר מדי. הכל יחסי. 9. האם בדקת את דבריך? כיצד אתה יודע שבדר"כ שאדם מסיים לשחק הוא ירד למטה? בשביל להסיק מסקנות כאלו יש לבצע סקר בין גולשים רבים. אני למשל לא גולל את החלון למטה כשאני מסיים לשחק. אני לא אומר שאתה טועה או צודק, אך אני מציע לך לבדוק את הדברים לפני קביעת העובדות. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הקטגוריות לא ממש נורא שזה ראשון - אבל שמתי לב לזה מקודם וזה ישתנה כאשר יהיה באתר קטגוריות ועוד תכנים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|