![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אני יודע שזה ישמע מפגר וממש מצחיק לעומת הרעיונות של הדואר רשום שלך
כי ההצעה הזאת ממש פשוט לא יעילה ומפגרת אבל אם אתה הולך כבר לעו"ד להרכיב את החוזה תשאל אותו גם לגבי זה? ואיך לאכוף את זה? חוץ מי זה לגבי להראות ללקוח את העיצוב אתה יודע עדיין קיים מכשיר כזה שמוציא משהו מהמסך על דף איך קוראים לו... אההה ניזכרתי מדפסת D: אם אתה רוצה שזה יהיה איכותי פשוט תדפיס את זה בבית דפוס או כתמונה
# 12 |
חבר על
|
אני באמת ישאל את דוד שלי [שהוא עורך דין]
אבל השאלה שלי איך אני מראה לו תעיצוב... נגיד ולאותו אדם,אין מחשב... איך אני מראה לו ? לי אין מחשב נייד,ולאדם הזה אין מחשב. להדפיס,לא יודע,.. כל זה בישביל להראות לו ,ועוד לא בטוח שהוא יקנה.. ככה אני יכל להפסיד . |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
אם אין לו מחשב איך אתה מצפה שהוא יראה את זה? גם לשלוח לא תוכל..
שיבוא למשרד שלך, לא מבין את הבעיה |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
יש לי משרד רק בת"א ובחיפה..
אין בנתניה.. נו באמת חח איזה משרד ![]() אוקי,אם לאותו אדם יש מחשב,אז אין בעיה,שולחים עם זכויות יוצרים.. אבל אם לאותו אדם אין מחשב[מהסיבות שלו ] אז בעצם הדרך היחידה שאני יכל להראות לו היא או מחשב נייד -שאין לי .. או להכניס אותו לבית שלי ![]() אני יודע שאני מסבך פה הכל,אבל זה חשוב לי . אם אני מעצב למישהו מבוגר..ואין לו מחשב. אז איך אני מראה לו תעבודה ![]() זה רק מחשב נייד מצידי נכון? |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
זה מאוד תלוי בך
אם מדובר על עיצוב ששווה 200 שקל ,בשביל מה חוזה? הרי ההוצאות של המשפט וכל הכאב ראש והזמן שתבזבז יעלו יותר אם אתה מעצב מקצועי ויש לך משרד, והעיצובים שלך שווים הרבה יותר,שיבוא אליך הביתה/למשרד וכך תראה לו ואם תרצה צרף חוזה |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
טוב עזבו את החוזה,במחשב שנייה זה לא נחוץ..
הרי אם יש לו מחשב,אני שולח לו עם זכויות יוצרים והכל טוב אם אין לו מחשב אני יכל להראות לו רק ע"י מחשב נייד לא? או שיש עוד דרך?... ואמרתי ,בעיה להכניס כל יום אנשים הביתה ... אפשר,אבל בעיה |
![]() |
![]() |
# 17 |
Winner
|
מה עוזר לו עיצוב אם אין לו מחשב ?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
לא,עזוב עיצוב
מודע לעיתון אוקי? הוא בעקרון יכל להגיד לי ואני ישלח כבר לעיתון תמודעה [הוא ישלם וכו' ] אבל כדי להראות לו אני צריך מחשב נייד לא? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|