|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה| לגלות מתי משתמש יוצא מהאתר
אני צריך בJS לגלות מתי משתמש יוצא מהאתר ולספיק לשלוח POST בAJAX חיפשתי בגוגל אבל הקודים שמצאתי לא פעלו אשמח לעזרה.
*החלק של השליחת POST בAJAX זה לא הבעיה פה הבעיה היא איך לגלות מתי משתמש יוצא מהחלון. *אני בונה מין צאט ואני צריך לדעת מתי משתמש מתנתק. תודה רבה. Last edited by possible; 09-06-09 at 19:41.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
onbeforeunload
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בטוח שזה קוד תקין כי בעורך שלי הוא אומר שלא(PHPDESIGNER)?
עריכה: בדקתי את הקוד - הוא לא תיקני והוא פועל בFF אבל לא פועל בIE. יש קודים אחרים? Last edited by possible; 09-06-09 at 20:20.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
איך לא פועל בIE?
כתוב בMSDN שהוא נתמך מגרסאות 4.0 של אקספלורר, יכול להיות שפשוט לא כתבת טוב את הקוד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא נראה לי שיש כל כך מה לטעות פה.
וניסיתי גם עם Unload אבל זה לא מספיק לשלוח את הAJAX זה שולח POST בAJAX רק מתי שמעבירים דף אבל לא מתי שיוצאים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
למישהו יש הצעות או רעיונות איך לעשות את זה?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אתה יכול להפוך את המצב
למה לבדוק מתי הוא יוצא? תבדוק מתי הוא בפנים אתה יכול להוסיף IFRAME קטן של פיקסל או AJAX קטן שישלח בתדירות של נגיד כמה שניות בקשה לעמוד שלך - ולתת לזה להתקיים כל עוד היוזר בעמוד ברגע שהוא יצא ההפרש של השליחות האלה יהיה גדול מההפרש שקבעת + שניה ![]() דרךל אגב היה יותר יעיל אם היית מסביר בשביל מה אתה צריך את זה
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חשבתי להגיד לו את זה אבל זה נשמע ממש רשלני וחוץ מזה שלוחצים BACK בדפדפן זה יעשה BACK לפריים... (הIFRAME) באמת לא יזיק אם תגיד למה אתה צריך לבצע את זה... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
למה רשלני?
ככה גוגל מודד את הזמן של הבנאדם בגלישה באתר - רק שההפרשים הם 10 שניות ולכן הם לא מדוייקים (בגוגל אנאליטיקס) השאלה אם יש לך את המסה הדרושה לקבלה&עיבוד של הנתונים האלו בפז"מים כאלה קטנים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|