![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה בקשר לפקודה בBASH
שלום , יש לי שאלה בקשר לשפת BASH.
למשל אני עושה את הפקודה сp -rf test /home/admin איך אני עושה שזה ירשום please wait while copying file... ושבאמת ה3 הנקודות האלה ... יזוזו. כלומר כמו בווינדוס שאתה מחכה למשהו זה רושם לך PLEASE WAIT ויש לך איזה שורה שרצה כל פעם מחדש. ושזה באמת יחכה כמה שצריך שלא יזוז סתם בלי סוף, כשזה יסים לעתיק הPLEASE WAIT הזה יעלם וזה ימשיך בתהליך. תודה רבה, דניס.
# 3 |
מנהל ראשי
|
גם פקודות שלא מחזירות פלט מחזירות exit status כלשהוא,
הפקודה echo $? מאפשרת לנו לראות מה הstatus שהפקודה סיימה. כאשר 0 אומר שהפקודה רצה בהצלחה.. וכל מס' אחר מציין על הודעת שגיאה כלשהיא. איך לעשות בדיוק את מה שאתה מבקש? הרעיון היחיד שעולה לי לראש הוא להריץ את פקודת ההעתקה ב sub shell ובאמצעות לולאת while, לבדוק אחת לשניה את הexit status של הsub shell. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
http://www.blog.isra3l.net/?p=7 זה בדיוק מה שעושה את האפקט.. ( אפשר לשים נקודות במקום הקווים ). -- בכל מקרה , לפתוח האשכול - אתה יכול להשתמש ב cp -v זה יראה לך התקדמות לפי קובץ.. אמנם לא ממש מה שרצית אבל זה הכי קרוב לפתרון בלי סקריפטינג. אפשרות נוספת, כנס לקוד מקור של cp , ותוסיף את זה שם... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה עושה לי: cp: omitting directory `et' ולא מעתיק.
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
גוגל? בכל אופן, אתה מעתיק גם תיקיות, תשתמש גם עם -R |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
תודה אבל זה לא מה שאני צריך, אני צריך שיהיה שורת LOADING עם זה אפשרי.
# 8 |
מנהל ראשי
|
יונתן סיפק לך בסיס מצויין,
בהצלחה! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|