![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה בAJAX
אני מנסה לעשות אימות של שם משתמש וסיסמה בAJAX
זאת הפונקציה שבניתי PHP קוד:
מבחינת הPHP הקובץ עובד בדקתי את זה ע"י גישה ישירות לקובץ קראתי לפונקציה ככה PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש לי פה טעות אני לא יכול לערוך את ההודעה
קראתי לפונקציה ככה PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
טוב לאחר כמה בדיקות שעשיתי אני בכלל לא נכנס לקטע הבא
PHP קוד:
הפונקציה לאחר כמה התעסקויות נראת ככה עכשיו אם אני לא מכניס כלום היא עובדת הבעיה היא בAJAX קוד:
function checkphone(phone,pass){ if(phone=="" || pass==""){ document.getElementById("phone").innerHTML="שם המשתמש או הסיסמה לא נכונים"; return false; }else{ document.getElementById("phone").innerHTML=''; ajaxreader.open("Get","/js/ajax/login.php?phone="+phone+"&password="+pass); ajaxreader.send(null); ajaxreader.onreadystatechange=function(){ if(ajaxreader.readyState==4){ if(ajaxreader.responseText=="1"){ document.getElementById("phone").innerHTML=''; return true; }else{ document.getElementById("phone").innerHTML=ajaxreader.responseText; return false; } } } } } Last edited by tbm; 07-06-09 at 12:37.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
השאלה היא האם הגדרת את ajaxreader כ XMLHttpRequest או ActiveXObject (בהתאם לדפדפן)?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כן הוא מוגדר
היא הפונקציה קוד:
function ajaxf(){ var ajaxreader; try{ ajaxreader=new XMLHttpRequest(); }catch(e){ try{ ajaxreader=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); }catch(e){ try{ ajaxreader=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); }catch(e){ alert("problum"); return false; } } } return ajaxreader; } ajaxreader=ajaxf(); Last edited by tbm; 07-06-09 at 15:17.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני הייתי מציע לך להשתמש בAJAX שבסביבת עבודה JQuery, הרבה יותר פשוט.
אלא אם כן יש לך בעיה עם הקטע של הזמן שלוקח לקומפילציה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה אבל אני מעדיף שלא.. בכל מקרה למישהו יש איזה שהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
משהו מוזר העתקתי קוד שכן עובד ויצרתי AJAX חדש שעובד על אותו עיקרון ובמקום אחר באתר זה עובד בקובץ החדש זה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה אז?
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם במיקומים שונים זה עובד אז אולי הבעיה שהקובץ לא נמצא במקום
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|