![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
קריאת מיילים משרתי POP3
איך ניתן לקרוא אימיילים משרתי POP3 אבל רק את המיילים מתאריך מסויים ומעלה לדוגמא את כל המיילים שקיבלתי אתמול והיום כי אני מתאר לעצמי שאם אני אתחיל לשלוף את המיילים שיש לי בתיבה זה יהיה יותר מידי והשליפה אני צריך בלי שימוש בIMAP כי IMAP לא מותקן לי על השרת מישום מה.
אשמח לקבל מדריך מאתר ולא רק שירשמו לי סוקטים כי אני לא מתמצא בכל הדברים האלה וזאת הסיבה שאני לומד עליהם עכשיו. תודה לעוזרים. Last edited by possible; 07-06-09 at 13:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הצעה שלי
אל תכנס לעומק תעבוד עם הקומפוננטה ZEND_MAIL זה יתן לך סיפוק לכל הפונקציות הנדרשות.. כתבתי בעבר ממשק WEB MAIL כזה שמבוסס על ZEND_MAIL בקלות.. ממש נוח (: אם אתה מתעקש לא לעבוד עם שום קומפוננטה קיימת (לא מחייב לעבוד עם הקומפוננטה של ZF) אז הייתי מציע לקרוא קצת ב php.net על השליפה (לא מתמצא בזה) בהצלחה
# 3 |
חבר בקהילה
|
אבל זה דורש התקנה של ZEND על השרת לא? ואני לא חושב שזה מותקן לי על השרת.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לא
ZEND FRAMEWORK זה פריימוורק של זנד יש לו אופציה לפרק ממנו קומפוננטות ולהשתמש בהם בתור יחידות עצמאיות תוריד את הפריימוורק, תפרק ממנו את ZEND_MAIL (אני חושב שיש איזה אחד או שנים DEPENDENCIES שאתה צריך לתלוש יחד איתו), תמקם אותו אצלך ותסתכל בMANUAL על איך להשתמש (direct link to the reading emails part of the manual: http://framework.zend.com/manual/en/zend.mail.read.html ) אם יש לך בעיות אתה מוזמן להגיב כאן
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|