|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא כיף לגלוש בפורום שמשקף כביכול את תחום ההוסטינג ותוך כדי נושא אתה עובר את החוקים של עצמך. החוק שווה בפני כולם, כל עוד זה לא רשום בחוקים אתה לא רשאי לאשר שאשכול כזה או אחר יהיה פתוח. בתור לקוח של גיא, אני מקבל את מלוא התמיכה. ארתור איפה אתה היית 3 חודשים? כל הסיפור הזה מסריח. קיבלת את הפיצוי שמגיע לך, תשב בשקט ואל תהרוס עבודה יומימית משגשגת של אנשים שמבינים בתחום.
# 2 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הודעתך נערכה, אין צורך בטקסט מוגדל, אני בטוח שכל המשתמשים רואים מצויין. בנוגע להערה שלך, הגיון בריא הוא דבר חשוב מעבר לכל החוקים, בשורה התחתונה, החוק בא לוודא כי האדם שפתח את הנושא הוא אכן לקוח של אותה חברה. כפי שהדבר הוכח מעבר לכל ספק.. אין בעיה שהאשכול ישאר פתוח. |
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתה צריך להבין שהוא בן אדם! לפני הכול!
לא הבא להצדיק אותו או משהוא! אבל תם שתידע...
חבר וותיק
|
תפסיק להיות תקוע במחשבה שלך כמה זמן הוא צריך לקבל קבלות.
הוא רוצה קבלה תתן לו קבלה אני לא מבין מה זה משנה לך כמה זמן עבר? חוץ מזה שעוסקים מורשים החשבוניות מס שלהם יוצאות רק אחרי חודש אם איני טועה.
# 5 |
עסק רשום [?]
|
אדון גיא, זה ממש לא מעניין אותי שאתה עובד או שאתה חייל או מה שזה לא יהיה, אני כלקוח חייב לקבל קבלה, לא משנה אחרי כמה זמן.
למה שאני מוציא קבלה ללקוח אני זורק אותה ? גם אם הבן אדם לא מבקש, המקור נשאר אצלי. העניין לא יעבור בשתיקה גיא, ממליץ לך לשלוח לי את הקבלות בשבוע הקרוב אם אתה לא רוצה אי נעימויות. |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
האשכול ננעל כיוון שהוא מיצה את עצמו.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|