![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שילוב שלSWF עם PHP אפשרי?
אהלן
יש לי קובץ SWF (לא שלי) שהוא בעצם משחק פלאש אני רוצה איכשהו שכאשר משתמש באתר שלי משחק במשחק פלאש הזה, אני יוכל להכניס למסד הנתונים את התוצאה שלו,כמה הוא עשה לדוגמא אם זה משחק יריות ויש לו 1000 נקודות אז כאשר הוא גומר לשחק שאני יכניס ל מסד נתונים(דרך PHP ) את התוצאה איפשרי אני יודע שכן כי כל דבר אפשרי בתיכנות השאלה איך,הידע שלי הוא PHP ו SQL, למי אני צריך לפנות או מה אני צריך ללמוד כדי לעשות את זה תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אפשרי, אבל אתה חייב את הקוד מקור של הSWF שהוא בעצם הFLA, משם פשוט חפש בגוגל.
# 3 |
חבר וותיק
|
אוקי אז 3 שאלות
1) במידה ויש לו קובץ SWF אפשרי ל"תרגם" אותו לFLA? 2) במידה ויש לי את ה FLA, איזה שפה צריך לדעת כדי לעשות מה שביקשתי, כי עד כמה שידוע לי FLA ,SWF ,זה לא נירשם בשפת PHP , אז איזה אדם אני צריך לחפש במידה ויש לי FLA? 3) עד כמה זה קשה?במידה ויש לי FLA ויש לי את האדם המתאים,כמה זמן יקח לו לעשות את זה(להכניס ל DB תוצאות),דקה? חצי שעה? למשחק תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כתבתי משחק כזה לפייסבוק כל מה שאתה צריך זה אינטגרציה קלה
הרוב בצד של הפלאש תנסה לעשות DECOMPILE אולי תצליח בכל מקרה הבעיה היותר גדולה זה לאבטח את זה אבל זה נפתר עם AS3 (ממש כמו C - ניתן לקימפול)
# 5 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
הגבת ישר אחרי אז כנראה שלא ראית את השאלות שלי אשמח אם תענה לפי השאלות תודה רבה ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
לא, SWF הוא קובץ סגור. אתה חייב את הקוד מקור שזה FLV כדי לערוך את הקוד שם שברגע שהמשחק מסתיים שישלח בקשה לשרת עם התוצאה.
קבצי פלאש בדרך כלל כתובים ב action script בתוכם. תלוי בבנאדם לדעתי, אם יש משהו שהוא באמת יודע מה הוא עושה ומבין Action Script אז זה אמור לקחת פחות משעה, תלוי גם במשחק ומורכבותו. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
היה לי פעם תוכנה שממירה מSWF לFLA אבל היא לא הייתה עד כדי כך טובה חפש בגוגל SWF to FLA אני בטוח שתמצא משהוא
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
עשיתי משהו דומה בעבר.
זה צריך להיות ככה, תעשה שבסוף המשחק (בקובץ fla), הקובץ פלאש יוריד למחשב קובץ בצורה הזאת Getscores.php?score= ובקובץ הזה יהיו השיאים. ותעביר את השיא של הבן אדם לתוך המסד בעזרת אותו הקובץ (דרך המשתנה score). ככה אתה גם מאחזר את רשימת השיאים וגם מכניס את השיא של השחקן הספציפי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
HOLD - הנקודה היא שברגע מסויים מגיע מישהו שמחליט לעשות לז הDECOMPILE או סתם לעקוב אחרי הפקטות
ואז הופ הוא שובר לך את הטבלאת שיאים אתה צריך להשתמש בTOKENים שנוצרים בPHP ומועברים לפלאש באמצעות FLASH VARS, אחרכך הפלאש שולח את אותם TOKENS שמאומתים בצד שרת בלבד ולא בפלאש
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|