|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חסום
|
לא, אין לך ממש לחשוש.
ואני אומר את זה מנסיוני. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
חוקי מאוד.
הסדרה הולכת להיות משודרת באתרים כמו וואלה וmako , אז למה לא אצלך ? |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם אם זה לא חוקי, אף אחד לא תובע אותך על השני. אתה מקבל אזהרה והתראה של שבוע.. ככה שאתה יכול לנשום לרווחה שלא תגיע ישר לבית משפט אלא פשוט מקסימום תאלץ להוריד את האתר... אף אחד לא תובע מיידית -> בית משפט לא מקבל תביעות שהוגשו ללא אזהרה מלכתחילה.
אזהרה -> לדעת אם הבן אדם מוכן לשתף פעולה או לא ולענות לבקשת אותו "תובע". בנוגע ל http://www.moviestage.net - לא תבעו אותו ולא שום דבר. וחברים, באמת שתנסו כמה שפחות לדבר שטויות, אני לפעמים קורא את הפוסטים שלכם ואני נדהם לגלות כמה כל אחד פתאום יש לו תואר ראשון לעריכת דין. אני לא מחזיק מעצמי גם וכל מה שאני רושם למעלה הוא בערבון מוגבל... אבל לפעמים צריך להפעיל את ההגיון לפני שהפה מדבר... ל"ג בעומר שמח, כשר וטעים.. לכו לצלות כמה כבשים ![]()
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובטח שיש סיבה לתבוע. תראה את האתר פיראט של השיתוף קבצים. כל השותפים קיבלו מאסר של שנה ו3.6 מליון דולר פיצויים שהם צריכים לשלם להפקות. אגב, האתר שלי בעבר היה ב TOP3 לצערי אחרי שהזנחתי אותו עקב שגיאות במערכת הוא לא כמו פעם אבל מבחינת מקצועיות תהיה בטוח שהאתר שלי הרבה יותר טוב משלך. אם תעשה באתר גוגל אנטליקס (אם אתה יודע מה זה בכלל) תראה שמספר הזמן שממוצע לגולש באתרך הוא כמה שניות אחדות.
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
זה לא מה ששאלתי חח, שאלתי אם מבחינת גוגל הכל יהיה בסדר והם לא יחסמו אותי מADSENSE יכניסו אותי לSAND BOX או אנערף איך קוראים לזה.
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בקשר לאדסנס, אין לי תשובה אליך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|