|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 | |
I am root
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
התעבורה החודשית שאתה רושם היא 20 טרה , זה עבודה בעיניים לספר על מגבלה כזו. או שלא מגבילים באופן לוגי , ונותנים לחומרה לעשות את שלה ( הגבלה של מהירות דיסק קשיח \ חיבור \ עומסים בנתבים של הספקים ), או שמגבילים לכמות שפויה יותר ( למשל 5 טרה זה מה שמקובל בהרבה מקומות מכובדים ). הדיסקים שרשמו לך כך 2X1000 , הם מתכוונים שאתה תיישם אותם בצורה של RAID 1 , על מנת שתיהיה לך ייתירות לנתונים וביצועים מעט טובים יותר. בכל מקרה אני לא ממליץ ואפילו מזהיר אותך שלא תעשה RAID 0, זה יכול לעלות לך ביוקר (הלך אחד הלך הכל ) , ולך תשחזר עכשיו... ( אפשרי לשחזר , אבל זה לוקח מלא זמן וצריך את הידע ). המעבד יענה לך על הדרישות בצורה מספקת לחלוטין , אני מסתייג מלהגיד overkill , כי מה שבאמת יגביל אותך פה זה הדיסקים הקשיחים וכרטיס הרשת. הייתי מציע להסתכל על פתרונות של דיסקים יותר מהירים (SAS), או פיזור התוכן על פני מספר שרתים קטנים על מנת להנות מזמינות גבוהה יותר. אמנם גם דיסקים של SATA II יעבדו מצויין בשבילך , אבל כאן נכנסת שאלת התקציב למשוואה, ואת זה רק אתה יכול לדעת. בהצלחה בבחירה! אם יש לך שאלות אשמח לעזור בפרטי. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר חדש
|
תודה על העצות - קצת יותר פרטים
בגדול אני מתכוון לרכוש שני שרתים (אם האתר יתפוס תאוצה אז אני לוקח בחשבון עוד שרתים) - שרת אחד יהיה אחראי על העלאות סרטונים של הגולשים וההמרה שלהם והשרת השני יהיה אחראי על בסיס הנתונים והקבצים של המערכת עצמה.
אני לא קונה שרתים בארץ כי האתר מיועד בעיקר לתושבי ארה"ב וארופה ואני מבין שיכולה להיות עם זה בעייה (או שאני טועה?) כתבתי שאני בונה על 1000 גולשים - אבל זה יכול להיות הרבה יותר ככל שהאתר יתפתח כרגע האתר שלי כבר באוויר אבל בגירסת בטה - עדיין לא פתוח לציבור - מאוחסן על שרת VPS. המערכת שאני עובד איתה מבוססת על : http://www.clip-share.com עם שינויים שאני עשיתי. כדי שהמערכת תעבוד חייבים להתקין בשרתים את המקודדים הבאים: PHP CLI MEncoder MPlayer FFMpeg FLVTool2 וחייבת להיות תמיכה ב: JPEG Support LAME Support XVID Support THEORA Support X264 Support FAAC Support יש לי ידע בבניית אתרים - ובשרתים יש לי ידע בסיסי + כך שכל עזרה תתקבל בברכה. אם למשהו יש הצעות לשרתים - אתם יכולים לשלוח לי גם בפרטי תודה |
![]() |
![]() |
# 15 | |
I am root
|
ציטוט:
שלחתי לך בפרטי הודעה בנושא, אתה מוזמן ליצור קשר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |