|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|איך אני מאמת פרטים ב JS ?
אהלן חבר'ה .
ראיתי בכל מיני אתרים שזה אפשרי לאמת מיידע SQL אם JS . למשל בדיקה אם קיים יוזר בטבלת SQL או לא, ודברים כאלו . איך אני עושה את זה ? לדגומא: פה הוא בודק אם הכניסו תוכן למשתנה ולא שולח את הטופס ריק . PHP קוד:
תודה רבה לעוזרים ... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה עושה תנאים (משפטי IF).
אבל כל עוד האימות נעשה בצד לקוח, ניתן לעקוף אותו. לכן מה שעושים, זה אימות בצד שרת. אתה עדיין יכול להשתמש בהודעות alert, JS וכ'ו, אבל אחרי שזה עובר צד שרת.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי הוא התכוון לאימות מול מסד נתונים (מה שדורש שפת צד שרת באמצע).
אתה מוזמן לקרוא על AJAX ולשאול אותי שאלות בפרטי, עקרונית זה פשוט, אתה מפעיל דף PHP דרך JS ואז אתה מקבל את הפלט שלו. נשאר לך עכשיו רק לכתוב דף PHP שמקבל פרמטרים (לדוגמא את השם), עושה את הבדיקה מול המסד ומחזיר פלט 0 או 1, בהתאם להימצאות השם במסד. אם אתה לא מתכוון לזה, הסבר את עצמך טוב יותר בבקשה ![]() בלי קשר, תמיד אבל תמיד תעשה עוד בדיקה בצד שרת כי אתה לא יודע אם ואיך המשתמש חילל את תומתו של המידע שנשלח אליך.
# 4 |
חבר מתקדם
|
חברה ממש תודה לכם .
ו YARD2010 אתה קלעת בידיוק מה שאני היתכוונתי . וברור שעשיתי גם בדיקה ב PHP, אבל אם מישהו לא ביטל את ה JS של הדפדפן שלו זה יופי קודם ב JS . ולא כל כך הבנתי איך אני מפעיל דף PHP דרך JS . אני יודע PHP רגיל שזה מכניס תוכן או בודק אם תוכם קיים או עושה UPDATE וכאלו, אבל אין לי מושג איך מחזירים פלט 1 או 0 . לדוגמא: $log = mysql_query("SELECT * FROM Members WHERE Name = '".$Name."' AND Pass = '".$Pass."'") or die (mysql_error()); אם יש לך מדריך בבקשה תביא לי . תודה רבה לשנייכם . |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אוקיי תודה רבה לכולם על העזרה .
|