|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מזה אין סוף תעבורה?.... לכל דבר יש בסוף סוף..
# 3 |
חבר מתקדם
|
הצעה מבית אי.בי.סייטס:
נפח אחסון: 1GB תעבורה חודשית: 800GB פאנל ניהול: DirectAdmin 130 ש"ח לחודש. - אני בטוח שאתה לא צריך יותר תעבורה מזה, בטוח שלא עכשיו מתי שתרצה תוכל להגדיל. אתר העסק: www.ebsites.co.il דרכים ליצירת קשר: אלעד פלאפון: 0508177728 אימייל: admin@ebsites.co.il מסנג'ר: elad040@gmail.com לילה טוב.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אתה מדבר על המון כניסיות יומיות משמע שאומר שכל משתמש עושה פעולות http כמובן האפאצי עובד בטירוף והוא לא עובד רק על האתר שלך הוא עובד על עוד כמובן אם יש. במידה והאתר בנוי על SQL ויהיו הרבה יותר ממה שמוגבל הוא ייתן הודעה שגיאה. בקיצור אני בהחלט ממליץ על שרת יעודי אפילו VPS. לחלופין אתה יכול להתחיל בשיתופי ואחר כך לראות איך הולך. בהצלחה!
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
שלום רב,
IsraKal הוקמה בתחילת שנת 2007 על-מנת לספק שירותי אינטרנט מתקדמים למגזר העסקי והפרטי. החברה מתמחה במגוון מצומצם של שירותים על-מנת לספק אותם בצורה הטובה ביותר. אודות מערכת שירות הלקוחות צוות החברה פיתח עבורכם מערכת שירות לקוחות מתקדמת שתעשה לכם את החיים קלים יותר. במערכת ניהול הלקוחות של IsraKal תוכלו להתכתב עם אנשי הצוות של החברה בקלות רבה בהודעות, לראות את כל ההזמנות שביצעתם דרך האתר - את מצבן, את סכומן ואת פרטיהן. בנוסף נמצאים מדריכים רבים בתוך מערכת שירות הלקוחות של ישראקל. חשבון למערכת שירות הלקוחות יפתח עבורכם מיד לאחר הזמנה מהאתר, ופרטים לחשבון ישלחו אליכם בדוא"ל. לכניסה למשתמש ניסיון במערכת שירות הלקוחות , התחברו כעת : שם משתמש:demo סיסמא: demo www.IsraKal.co.il פרטי החבילה: ריסיילר 1 ג'יגה בייט אירוח ללא הגבלת תעבורת נתונים כל השאר ללא הגבלה! לקבלת הצעת מחיר מלאה אנא צלצל למספר 0526938539 , אפשרות נוספת היא לשלוח מכתב בדוא"ל לכתובת Sales@israkal.co.il ערב טוב, |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() וEBSITES - רד לכיוון ה150 ג'יגה עם אופציה להגדלה - אני חושב שזה הסדר גודל להתחלה לדעתי~
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא 800GB תעבורה, התכוונתי ל500GB תעבורה ב- 130 ש"ח לחודש.
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
המעגל מוכר וברור, לקוח מחפש אכסון חדש -> חברה מציעה חבילות שהיא לא באמת יכולה לעמוד בהם -> השרת נופל -> הלקוח מתלונן -> הלקוח מפרסם ביקורת גרועה -> לקוח מחפש אכסון חדש שלא תיקח את ההודעה שלי לא נכון, המטרה היא בהחלט לא לפגוע בך, המטרה היא לגרום לך להבין שחברת אכסון היא הגורם הטכני שלך ושמחיר הוא שיקול.. אבל לא יכול להיות השיקול היחיד. ואם גורם טכני ממליץ לך לא לעשות משהו.. קח את זה כהמלצה, לא אני ולא אף אחד שרושם משהו ברוח הדברים שלי חושב שהוא ירוויח ממך משהו, בגלל זה.. העצה- לא רק שהיא ידידותית, היא באה להגן עליך - והיא ללא תשלום. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|