|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
2)בקצרה-תעבורה זה כמות המידע שהמשתמשים מורידים מהאתר שלך,לדוגמא אם 10 משמשים יורידו צילצול ששוקל 2 מגה ביית ילקח לך 20 מגה תעבורה,תכפיל ותבדוק כמה ילקח לך בערך 3) עיצוב טוב זה מאוד משתנה, אני מאמין שבמחירים נוחים של 300-600 שקל תמצא מעצבים טובים כאן 4)מאוד פשוט,בקש מאותו אדם שיקנה לך דומיין שיפנה את הDNS לשרת שלך,תהליך שלוקח כמה שניות ואז צריך לחכות כמה שעות שזה יתעדכן 5)בקצרה, תיכנות של אתרים זה לא C++, אתה צריך מתכנת PHP או ASP, אני ממליץ על PHP, העיצוב לא מוביל לשום תיכנות וכמהיקח מתכנת? תלוי, שב עם עצמך,הכן איפיון מפורט ותפנה את זה למתכנת,ותקבל הצעת מחיר בהצלחה |
|
|
|
|
# 2 |
|
חבר מתקדם
|
אין לי כוח לענות לך לפי הסדר אבל ככה זה הולך
1. אכסון? הרעיון שלך לדעתי דיי טיפשי וגם יכול להגדיל את החשיפה שלך לתביעות (אם הקבצים על השרת שלך) , הכי חכם למצוא אתר הורדות ולהשתמש בו. 2. דומין? קנה בעצמך , כל ילד עם כרטיס אשראי יכול .. למה שאתה לא. אחרי שקנית אתה נכנס לפאנל ובוחר בDNS EDIT (בכל מיני וריאציות אבל זה מה שרשום) ושמה מכניס NS1וNS2 שקיבלת כאשר קנית את האכסון. 3.עיצוב\תכנות עיצוב פה יכול לעלות לך משהו כמו 300-400 שקל לעיצוב יפה. תכנות - על פאנל כזה יכולים לקחת לך הרבה כסף או 200 שקל , תלוי מה אתה רוצה בפנים. לדעתי אתה לא רוצה רק ניהול של ההורדות , גם הוספת עמודים , החלפת קישורים וכל מיני דברים נוספים (מן הסתם) , כל דבר מעלה את המחיר , קח בחשבון. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|