|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: עד כמה www.tempymail.com שימושי בעינייך? | |||
מי צריך אותו בכלל. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 32.00% |
טוב לדעת שיש כזה, אולי מתישהו אני אשתמש בו. |
7 | 28.00% |
שימושי בתדירות נמוכה. |
5 | 20.00% |
שימושי מאוד. |
5 | 20.00% |
מצביעים: 25. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
www.tempymail.com - שירות דואל ללא הרשמה
שלום חברים,
האתר באויר כבר כשבוע וחצי, ואני עוד עובד על ליטושים אחרונים. הייתי מאוד שמח לקבל חוות דעת על האתר (היערות/המלצות/ייעולים), כל מה שעולה על רוחכם. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו היה מתנדב לעזור לי לתרגם את האתר לשפות נוספות (כמו רוסית, גרמנית, צרפתית, ערבית). בנוסף, רציתי לשאול בנוגע למספר domains לאותו האתר. האם עדיף לי שהאתר יהיה ב-mirror, או שהדומיינים יבצעו redirection לדומיין אחד ראשי? איך בכלל גוגל מתייחסים לזה? הדומיינים הנוספים הם - emailwithoutlogin.com, publicemail.com. למי שרוצה לדעת מהו האתר: שירות דואל ציבורי המיועד עבור גולשים שאיכפת להם מפרטיותם ורוצים להגן על זהותם ברשת. tempyMail מאפשר שליחת וקבלת מיילים מיידית ללא הרשמה וללא התחברות. באנונימיות מוחלטת. כנסו, www.tempymail.com ולגרסה העברית, www.tempymail.com/he |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עיצוב נחמד מאוד. יש מקום לשיפור.
הבעיה היא שכול אחד יכול לראות הודעות אחד של השני. אתה צריך לשים שם האיימיל ששולחים ואז סיסמא. ככה אף אחד לא יוכל להיכנס לאיימיל של השני.
# 3 |
חבר וותיק
|
יש פה הרשמה, רק שצריך לשלוח הודעה בשבילה
אני צודק? (לא בדקתי) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
חברה, ממש לא!
כל הרעיון הוא שירות של תיבות דואל ציבוריות! אין הרשמה ואין התחברות, זאת כל הפואנטה. המטרה העיקרית של השירות היא מניעת ספאם ושמירה על הזהות ברשת. דוגמא לשימוש, במידה ואתם צריכים להירשם למשהו מיידית ולא באמת מעניין אותכם המיילים שנשלחים אליכם מהאתר (מלבד מייל ההרשמה), אז פשוט נותנים כתובת anything@tempymail.com, והמיילים יגיעו לאתר (לחשבון של anything - או כל חשבון אחר שתבחרו). יש עוד מגוון שימושים לאתר. אתם מוזמנים להיכנס לשאלות הנפוצות ולאודות ולקרוא ביתר הרחבה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
המייל שנשלח יופיע עם הגעתו בתיבת הדואל ויימחק רק כעבור זמן מה (הרחבה בשאלות נפוצות).
אבל הבנת נכון, שם החשבון (Address Name - מה שלפני השטרודל) הוא המפתח היחיד לתיבת הדואל - ללא התחברות! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אז כל אחד יוכל לקרוא את הINBOX של כל משתמש?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
נכון!
אולם במידה ואתה מעדיף להסתיר את המיילים שלך ניתן לבחור כתובת ייחודית וארוכה, להיכנס לתוך ה-inbox באתר, לראות את הכתובת המוצפנת המתאימה, ולתת אותה במקום הכתובת. באופן הזה יוכלו לשלוח לך מיילים, אמנם לא ידעו מאיפה לקרוא את המיילים שלך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אם אתה לא רוצה שיקראו את המיילים שלך אל תשתמש בשירות.
אהבתי את הדומיין, רק צריך חיזוק בעיצוב. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
שימושי ביותר... במיוחד אנשים (כמוני) שנרשמים לפורום מסויים בשפה זרה (רוסית, אנגלית) בשביל
מדריך אחד או כמה קבצים אבל מקבלים דואר-זבל עד סוף החיים. שירות כזה הוא לא מצויין, הוא אדיר!. ושורה תחתונה עושה לי סדר בעיניים בתוכנת דוא"ל. רעיון מצויין ויעיל. שיהיה בהצלחה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|