|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אני עדיין לא יודע על מי לסמוך לפי מה זה נמדד
כי אני בעל של הדומיין agooz.co.cc ויש לו PR1 ובסך הכל 15 קישורים יוצרים ונכנסים
# 2 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
http://www.k.co.il/google-seo/pagerank-algorithm/ אם זה לא מספיק - מה כן? ofirb100: עכשיו זה באמת שטויות... גוגל לא יכול לדעת, תפסיק להטעות אנשים... עכשיו אתה באמת אומר שטויות.. "ואיך אתה יודע שלגוגל אי אפשרות לראות את כמות הכניסות לדומיין ? " - אני אענה לך - "איך אתה יודע שאני לא עובד של ה-CIA שהולך לחטוף אותך אם תטעה עוד אנשים?" חוץ מזה מה זה משנה שהם מאותו דומיין? |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מדבר איתך על נסיון שלי עם PR ולפי מה שאני ראיתי. תעשה חיפוש בגוגל סתם נגיד "עורכי דין" ותגיד לי האם המיקומים מסודרים לפי PR ? הרי כמה שיותר קישורים נכנסים ככה הPR יותר גבוה לא ? וכמה שיותר קישורים נכנסים גם ככה המיקום יותר גבוה לא ?
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
(ואגב - לא, אתה מוזמן להסתכל) בכל מקרה, PR זה לא הכל - הרלוונטיות משנה הרבה, הרבה יותר. אם יהיה לך PageRank 10 כי החלפת עם הרבה מאוד אתרי עורכי דין והאתר שלך הוא על משחקים - זה בכלל לא אומר שתיהיה במיקום גבוהה. אני אנסה להמחיש לך את זה בעוד דרך - למה כשמחפשים "משחקים", יאהו לא במקום ראשון? הרי ליאהו יש פייג'ראנק 9. אם אתה אומר "כי זה לא מופיע בדף", http://www.rail.co.il/ - אתר הרכבת של ישראל, בעל פייג' ראנק 7. למה כשמחפשים "דף הבית" זה לא מופיע במקום הראשון? הרי זה גם מופיע בכותרת! בקיצור - להגיד שפייג' ראנק זה מגיע למקום גבוהה - זה דוגמא של "האמצעים מקדשים את המטרה" (כן כן, ההפך) - אתה אולי שואף להשיג פייג' ראנק גבוה, אבל אתה משיג קישורים רלוונטים (שחשובים הרבה יותר מפייג' ראנק). אל תתייחס לפייג' ראנק יותר מידי - יש דברים הרבה יותר חשובים. אם אתה כן מתייחס (ואתה לא צריך) - תזכור שהכוח של כל קישור זה חלקי מספר הקישורים בדף. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דרך אגב במילה עורכי דין תראה שיש אתרים עם PR 3 במקום 5 או 6 ובמקום 7 או 8 יש אתר עם PR 4. במידה ואתה צודק, יש דרך לזהות מה יהיה מדד ה PR העתידי שלי ? כלומר החישוב שהראת לי הוא מדויק ? ובמידה וכן תוכל להסביר אותו ? (אני לא כזה חכם ![]()
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בכל מקרה - אל תצטנע, ובאופן תיאורטי - כן, באופן מעשי? לא. מה הבעייה? כדי לחשב את מדד ה"פייג'ראנק העתידי שלך", תצטרך שיהיה על המחשב שלך את כל הדפים באינטרנט (או לפחות אלה שגוגל מצאה) - ולכן זאת בעייה. אבל הרעיון הוא פשוט, ויש הסבר שאני ממליץ להסתכל עליו כאן: http://www.k.co.il/google-seo/pagerank-algorithm/1/ בכל מקרה, דבר ראשון, תיקח את כל האתרים שמקשרים אלייך - כולם כולם כולם, ותחשב כמה פייג' ראנק יש להם. יש לנו "משתנה" בשם x על כל אתר שמקשר אלייך: תוסיף ל-x את הדבר הבא: הפייג' ראנק של האתר שמקשר אלייך חלקי מספר הקישורים היוצאים מהדף. הפייג' ראנק שלך יהיה 0.15 + 0.86 כפול x. קצת מסובך. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() סיבכת אותי אבל בסוף הבנתי את הסיבוך. ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|