|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כל הקבצים שלי utf-8
איך שאני מעלה אותם כל העברית בקוד עצמו הופכת לגיבריש למרות שבאתר רואים עברית. אך קשה לעבוד עם קוד גיבריש וכל הפונקציות שמעבירות סטרינגים בעברית לא עובדות. חוץ מזה יש להם אחלה שרת איכותי ואמין, הבעיה רק עם העברית וזאת בעיה קשה לאתרים בעברית. mlnn, תודה נרגעתי. מכירים אחסונים בינלאומיים שתומכים בעברית ללא עוררין, איכותיים ועם שירות טוב ? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר,
כוונתך היא כשמנסים לערוך את הקובץ דרך ה da זה בג'יבריש ?
# 3 |
חבר בקהילה
|
כן גם זה בין היתר
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
במקום למהר לבטל,אני חושב שאפשר לפתור את התקלה הזו.
אאל"ט הקידוד של הDA הוא לא UTF8 אז הגיוני שתראה קבצי UTF 8 כג'יבריש. השאלה מה אתה רואה בקובץ שאתה פותח דרך תוכנת הFTP שלך
# 6 |
חבר בקהילה
|
אם אני מבין נכון האתר מוצג בעברית אבל המסד נתונים מוצג בג'יבריש.(PHPMyAdmin).
אני חושב שהבעיה היא בצורה שנשלח המידע למסד כמו שאמרו UTF-8 יכול לפתור את זה אני מאמין. תנסה דרך הדפדפן להעביר לעברית 1255 אולי זה יציג לך עברית לא בג'יבריש. דרך אגב יש להם צ'ט תמיכה תנסה לצור איתם קשר. אני נכנסתי לצ'ט תמיכה רשמתי להם את הבעיה הוא רשם שהוא לא יכול לעזור לי והוא אוהב את השפה עברית :S... הוא העביר אותי ל- http://helpdesk.bluehost.com/kb/index.php?x=&mod_id=4 אני לא מאמין שצריך לבטל את העסקה ובהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
במסד נתונים הכל תקין בעברית עוד מלפני האחסון, זה לא קשור לאחסון כי זה תוכנה חיצונית (phpmyadmin).
וממש לא מיהרתי לבטל תאמינו לי כבר ניסיתי את כל הקידודים ואת כל פונקציות הקידוד הקיימות גם בצד שרת וגם בצד לקוח. גם אני קיבלתי את אותה תשובה מהLIVE CHAT שאגב מאוייש ברובו באנשים לא נחמדים בעליל. ואם זה המצב אז למה אתה לא מאמין שצריך לבטל את העסקה? כרגע אני מתלבט ביןhostgator לfatcow שלא שמעתי עליו הרבה תגובות ובין ixwebhosting ששמעתי עליו דברים רעים אבל יש בו כל מה שאני צריך והם הבטיחו שלא תהיה שום בעיה עם עברית וגם יש את justhost שלא שמעו עליה הרבה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות כי אני לא רוצה שוב לחזור על טעויות. חשוב לי העברית , המיילים, והמהירות עריכה: עכשיו דיברתי עם hostrator והם טוענים שגם הם משתמשים בCpanel כמו של בלוהוסט והוא לא תומך בעברית, אז גם האפשרות הזאת ירדה. עם ix דיברתי מספר פעמים וכולם שם משוכנעים שהעברית תעבוד ללא עוררין ולא תהיה שום בעיה. Last edited by orninyo; 13-04-09 at 10:56.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
גם אני לא הייתי בטוח שהם הבינו נכון וממש הסברתי את עצמי שהכוונה שהסקריפטים עצמם כוללים סטרינגים בעברית, והם עדיין היו בטוחים שזה לא יתמוך ואני יראה גיבריש (שזה בעצם מה שהיה עם בלוהוסט שזה אותו cpanel).
למישהו יש נסיון עם cpanel ויכול להעיד אחרת? עריכה: עכשיו בדקתי בjusthost שגם משתמשים בcpanel וממש הסברתי את הבעיה והתשובה שלהם הייתה חד משמעית, אני יראה גיבריש כאשר אני אנסה לערוך את הקבצים בשרת. בנתיים רק ix ענו על הדרישות אך שמעתי עליהם הרבה דברים רעים. Last edited by orninyo; 13-04-09 at 11:20.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|