|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
BLUEHOST בוודאות תומך בעיברית גם ב DB וגם בהכל.
צור קשר אני יתן לך אתר של לקוח שלי שבניתי לו אתר שרץ על BLUEHOST ותומך מצוין בעיברית. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אתה מעלה קבצים עם עברית,ולא נוגע בהם עם העורך טקסט של הפאנל ניהול,אלא רק דרך FTP
עדיין העברית הופכת ל קוד הזה $#4534 %#45345 #4535?
# 3 |
חבר בקהילה
|
גם קובץ html פשוט לא יערך טוב עם cPanel . למה אתה צריך פאנל כדי לערוך קבצים? יש לך FTP .. ברגע שתיגע דרך הפאנל אתה בבעיה. כי הקוד כולו יערך לשמירה אחרונה.. אבל אם לא אני לא רואה כאן בעיה. אם אני יכול לעזור צור קשר אני ינסה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
INET : לא הבנת את הבעיה, האתר עצמו עובד מצוין והעברית נראת מצוין. אך כשתעשה הצג מקור
תראה גיבריש במקום עברית. כשתנסה לערוך שורה קטנה או אות קטנה בעורך תראה גיבריש. כשתנסה להוריד את הקובץ למחשב תראה גיבריש. ברגע שהוא עלה לאחסון הוא נדבק בגיברישיות שאין ממנה חזור. בניה: כן CasPer: איך תוכל לעזור? בשורה התחתונה, גם 2 אנשי תמיכה שלהם הודו בבעיה וכל מה שהם יכלו לעשות זה להגיד לי לערוך את הקבצים במחשב שלי. מה שאומר שאני אצטרך לשמור 2 סטים של קבצים , לפני הגיבריש ואחרי הגיבריש ולדאוג שהם תמיד יהיו באותו שלב של עדכון. לא מדובר באתר קטן שאחרי שאתה מעלה אתה יכול לשכוח מהקוד. מדובר באתר גדול מאוד שצריך תחזוקת קוד שוטפת. בנתיים עברו 24 שעות והם עוד לא ענו למייל של הביטול. כנראה היום אני יעבור ל ixwebhosting Last edited by orninyo; 14-04-09 at 09:58.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם באמת הFTP דופק את הקבצים,אפשר להשתמש מצב BINARY כדי להעלות אותם.
בFLASHFXP אתה הולך לoptions>preferences ובtransfer יש לך transfer mode שאותו תשנה מ auto ל binary
# 6 |
חבר בקהילה
|
למה לשבור תראש?
אני מאחסן בתשלום לא בשביל שאצטרך לעשות עבודה אקסטרה כזאת. יש סיכוי שהם יעשו בעיה עם ביטול העסקה? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
עדכון:
בלוהוסט עדיין לא ענו. נרשמתי לי ixwebhosting והכל עובד שם מצוין , השירות הרבה יותר אדיב ועונה תוך שניות, וקונטרול פאנל הרבה יותר מהיר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|