|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
מצאתי את שניהם, אבל פשוט הרצתי חיפוש על קוד מקור בביטוי ששמתי לב שחוזר בכולם :]
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 09-04-09 at 17:20.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
זה לא אתר כל כך גדול בשביל זה, אבל כן העיקרון פה שלא צריך להיות תותח בלחפש וגלות אלא פשוט להריץ חיפוש על קוד מקור.
# 14 |
חבר בקהילה
|
לשאלות ולהערות שלכם:
1. eli&tal - הרבה אתרים יעשו או עושים את זה - אני שמח שמעודדים משחקים ברשת, סה"כ זה כיף, גם אני עושה את זה בשביל הכיף ![]() 2. musicman - מערכת הבאת הגולשים היא חכמה, לא מספיק שהם יבקרו, הם צריכים ממש להכנס לאתר. אחרת כל אחד היה יכול להריץ עלי איזה autosurf או סקריפט כלשהו או whatever. המטרה היא להביא עוד אנשים שישחקו במשחק ובאתר ולקבל נקודות בונוס על זה. 3. אכן יש בעיה בFF ובie8 שכרגע אני לא מטפל בה כיוון שאני עובד על העיצוב החדש.. 4. damn, ו-masterT כן אפשר להתחכם ולמצוא את זה, אני מפעיל בכל יום מנגנונים שונים מתחכמים כדי למנוע את הרמאויות (או לצמצם אותן), סך הכל כמעט בכל דבר אפשר לרמות, זה הופך את זה לפחות מהנה וישר, אבל אם זה מספק אתכם - מה אוכל לעשות. ד"א, השישבת יש משחק מצא את האפיקומן על מילים באתר, ולא על תמונות, זה די משעשע כי החבאתי מילים במקומות מצחיקים.. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
כן, דבר היה בכותרת (היה כתוב "החידבר") וכינים היה בתפריט.
היום יש כבר אתגר חדש, גם בכלל לא קל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|