![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
IsraCard.Web
השירות שמאפשר "לדמות כרטיס אשראי בינלאומי".
בטח יש פה אנשים שמשתמשים בזה.... משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה העמלות של השירות? זה עולה 7.5 ש"ח לפתוח את "כרטיס האשראי"? האם העמלות מוגזמות? רשום שתוקף הכרטיס הוא שנה. במידה ואני מטעין אותו בסכום של 100 ש"ח (לדוגמה) ומשתמש רק ב-50 ש"ח מתוכם בתקופה הזאת. הכסף הולך לאיבוד? אם הטענתי את הכרטיס ב-50 ש"ח ואני רוצה להטעין את הכרטיס שוב. שוב לוקחים ממני 7.5 ש"ח עמלה? תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
פעם זה היה 5 שקל.
אתה לא יכול להטעין שוב, ואם פג התוקף הכסף הולך לאיבוד. http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=51550 Last edited by mlnn; 04-04-09 at 00:04.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
קיצור יוצא שהם עושים רווחים ממש טובים.
כי רוב האנשים נשארים עם איזה לפחות דולר עודף בחשבון (בנוסף ל-7.5 ש"ח).... |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אם יש לי כרטיס שעובד רק בארץ, זה יעבוד לי גם באתרים בחו"ל כמו פאייפאל, איבאיי וכאלה?
# 5 |
חבר וותיק
|
אני עובד עם השירות הזה כמעט בכל אתר שאין בו PAYPAL.
עכשיו ככה... במידה והטעת אותו ב- 500 ש"ח והשתמש ב-499 עדיין נשאר לך שמה שקל אחד לשימוש עד התפקעות תוקף הכרטיס. אין דבר כזה להטעין שוב... נגמר הכסף או יש מעט מידי אתה יוצר אחד חדש... (ככה אני זוכר לפחות אוליי הם שינו) יש דרך להטעין את הכרטיס אם תרצה לדעת תכתוב לי ה"פ כי אני עדיין צריך לברר חוקיות מול ישראכרט. פייפל זה מעולה ואמין ועדיף על ישראכרד.WEB אבל אם אין ברירה... לך על זה.
# 6 |
חבר מתקדם
|
באמת לא מזמן זה היה 5 שח טעינה ו- 5 שח פריקה
הכסף לא הולך לאיבוד אם פג התוקף ואם המס' הלך לאיבוד כי תמיד אפשר לפרוק את הכסף לטובת הכרטיס הראשי (זה כרוך בעמלה) |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז מה עדיף? ומה העמלות של פייפל? אין שום בעייה לשלם ל- GoDaddy בפייפל נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
http://www.IsraCard.co.il
בלוגו של קבוצת ישראכרט למעלה מופיע הלוגו של ויזה, זה אומר שאפשר לרכוש גם באמצעות כ.א של ויזה ISRACARD.WEB ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|