![]() |
# 1 |
Junior Member
|
HosTake|חברת אחסון
חברתנו מספקת שירותי אחסון מהמתקדמים בארץ.
חברת HosTake הוקמה בשנת 2005, בכדי לקדם את שירותי אחסון האתרים ושירותים נוספים בארץ במחירים סבירים ונוחים לכל כיס. שרתינו נמצאים בחוות השרתים של 012 בישראל. אנו מספקים תמיכה מקצועית לכל בעיה בשרת בה אחד מלקוחותינו נתקל, וגם תמיכה כללית לכל דבר בו הלקוח זקוק לעזרתנו. כתובת אתר החברה: http://hostake.biz/ ועכשיו מבצע ! 100 מגה אחסון 15 ג'יגה תעבורה 10 תיבות דואר אלקטרוני רק ב-10 ש"ח לחודש !!! ליצירת קשר: מסנג'ר: admin@firstgtaworld.biz או באייסיקיו: 218573458 (אגב, נכון שאני לא בדף צרו קשר, אני סמנכ"ל =\ עוד לא הספיקו להוסיף אותי הצטרפתי לא מזמן ... ) |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בהצלחה לכם.
אבל אני לא חושב שזה קשור לפורום הזה "ביקורת חברות", יכול להיות שטעית.
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
1 זה בכלל בכלל לא קשור לפה
2 המחיר הזנות הזה ממש בושה ורואים תרצינות שלכם 3 יש חבילה ב 2 שקל וחצי אם כן צור איתי קשר אני קונה ל לשנה מראשש שתבין !!! |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
מחיר רגיל, המון חברות מוכרות בד"כ ב20 שקלים, 200 מגה.
אז זה אותו דבר רק ב100 - 10 ש"ח. בכל אופן, בהצלחה לכם. ![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
יש איכסון בעד מסטיק?? אם כן אני יביא לך מחר מסטיק אני יישלח לך בדואר
וגם מה הקשר לביקורות?? |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא בטוח שתוכל לממן כזה דבר יקר. אגב- גם אני חושב שזה יהיה קשה לי לממן את זה. אז אני ומתן מחפשים עוד שותף. |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
-_-" טוב תפסיקו כבר לפסול חברות.
אני רואה מה המחירים שלהם, אבל בכל זאת. אני מציע לכם להעלות מחירים. יום טוב, ובהצלחה.
חבר על
|
כל החרטא של המחירים שלהם סתם לא שווה כלום, כולם ראו בפורום הזה מה החברה הזאת שווה, בלי שום קשר למה שקרה להם איתי, שירות על הפנים, תמיכה גרועה לחלוטין, תשקיעו עוד שקל ותקבלו הרבה יותר טוב, תאמינו לי, מניסיון.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|