|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפוקציה הראשונה שהבאת, מראה לי את הדף עצמו, לא את קוד המקור, ככה שאם אני ישתמש בפוקנציה הקודמת, אני אוכל למצוא רק מילה שרואים בדפדפן, ולא בקוד המקור. מה גם שאתה צודק, לקישור יש המון צורות. לא הבנתי איך להשתמש בפונקציה השנייה ומה היא עושה. אני לא דורש שתבנו לי מערכת, רק עזרה קטנה, הכוונה. תודה.
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לגבי הפונקציה, זה בעצם פונקציה שאתה מכניס לה ביטוי רגולרי והיא מחזירה לך 1 במידה והביטוי קיים ו0 במידה ולא. תריץ חיפוש בגוגל ותנסה ללמוד ביטויים רגולריים, למתחילים זה חומר לא קל, אבל לא תמיד הכל קל. תנסה להתחיל פה: http://www.learnphp.co.il/26.guide http://php.eitan.ac.il/main.php?id=00171
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
נראה לי שהצלחתי.
תראו זה הקוד: PHP קוד:
רק בגלל שיקושר יכול להירות בכמה צורות, אני מציג לו רק את הקישור + הסיומת למשל: link.com ככה זה בטוח חייב להיות. אם אתם יכולים, תנסו להריץ בדיקה שלכם, לראות אם זה תקין והאם אתם חוזים לזה בעיות כלשהם. תודה רבה לכם [:
# 14 |
הוסטסניון
|
תחשוב שקיים איזשהו סטרינג באתר שאתה מחפש בו שהוא: link.com והוא לא בלינק, אז הוא יכתוב לך שהוא מצא לינק.
בגלל זה regex יעשה את העבודה הכי טוב שיש.
# 15 |
חבר וותיק
|
לא מבין למה אתם משתמשים בFILE GET CONTENTS
מישהו מבין את הבעיתיות פה? HTTP RESPONSE זה STREAM ולא STRICT FILE אתם לא יכולים להתיחס אליו בתור קובץ מהסיבה הפשוטה שאם השרת באסיה יקח לו בערך 7 שניות לקבל את זה - וFILE GET CONTENTS לא עובד טוב עם STREAMS עדיף למשוך עם FSOCKOPEN כמו שצריך (ולולאת WHILE) בנוסף הנה רגקס זריז ביותר.. PHP קוד:
# 16 |
חבר וותיק
|
תראו,
טיפה קשה לי לעשות את מה שאמרתם, לבד לא אצליח לבנות משהו כזה.. אני ישתמש בינתיים במה שבניתי, לשימוש שאני עושה לו אני חושב שלא צריכות להיות בעיות..ממש לא. אם למישהו יש הצעה אחרת, אני אשמח. תודה רבה לכל העוזרים ;]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|